Xiaomival az udvaron

Xiaomival az udvaron

Röviddel azután, hogy a Xiaomi ökoszisztéma első készülékei megjelentek a Mi-Home.hu kínálatában, népszerűségük egyre magasabbra kezdett emelkedni. Hamar kiderült, hogy minden háztartásban, ahol helyet kaptak, jól teljesítettek. Sok eszköz nagyon gyorsan "kultikus" státuszt kapott, és még mindig fontos eleme a magyar konyháknak, fürdőszobáknak, nappaliknak és hálószobáknak. A Xiaomi termékek azonban kezdenek utat találni az otthonon kívülre is, de még mindig a közvetlen környezetükben. Melyek nem hiányozhatnak a kertedből, és milyen előnyökkel jár a birtoklásuk? Mindjárt megtudod!

Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p

Nehéz nem egyetérteni azzal a kijelentéssel, hogy a "biztonság alapvető". Ezért a te és szeretteid kényelmét szem előtt tartva érdemes megfontolni egy kültéri kamera beszerzését. Függetlenül attól, hogy a környék, ahol élsz, békés, és a szomszédaid a legjobbak, bölcs dolog lenne további védelembe fektetni. A rövid ideig tartó távollétedben otthonodat szemmel tartó berendezések nélkülözhetetlennek bizonyulhatnak mindenféle nem kívánt helyzet bekövetkezésekor. Ekkor lép működésbe a Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p, a Xiaomi kültéri kamerája, amely nem fél a portól és a víztől! Széles, 130°-os betekintési szöge és 90 napos akkumulátor-üzemideje kivételesen hosszú ideig garantálja a nagy működési tartományt. A végtelen kábelrengeteget is elfelejtheted egyszer s mindenkorra. A Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p teljesen vezeték nélküli kialakítású, ezért egyszerű telepítés és párosítás, amelyhez csak egy dedikált alkalmazásra (Mi Home vagy Xiaomi Home) van szükség a sikerhez. Ráadásul ez a feltűnésmentes Xiaomi kamera intelligens éjjellátó funkcióval büszkélkedhet, így az általa közvetített kép még az éjszaka késői óráiban is rendkívül tiszta. Ha a hőmérséklet a felszerelési helyétől számított 7 méteres körzetben megváltozik, vagy váratlan tevékenységet észlel, automatikusan riasztást küld, amely valós időben egyenesen az okostelefonodra kerül.

Mi Electric Scooter 3

Ha a biztonságod teljes, a legkisebb aggodalom nélkül elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy mit szeretnél "parkoltani" a Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p figyelő szeme alatt. A látszattal ellentétben nem egy terjedelmes autóról van szó, hanem egy valamivel kisebb kaliberű berendezésről, amelyet a jelentős frusztrációt okozó mindennapi dugók résztvevői közül senki sem tagadhat meg magától. Érzed a szelet a hajadban? Ez a szabadság fuvallata, amit a Mi Electric Scooter 3 elektromos rollerrel való utazás ad! Hosszú hatótávolsága, erős motorja és rendkívüli könnyűsége nagy örömöt okoz majd a napi munkába járásban és a munkából való visszatérésben. Kerüld el a mindenütt jelenlévő forgalmi dugókat, és fedezz fel egy ismeretlen környéket a Xiaomi elektromos rollerének fedélzetén! A három sebességmód lehetővé teszi a gyors reagálást, és a háromirányú fényszóróvédelem jelenléte a következő szintre emeli a biztonságos utazást. Ha befejezted a barangolást, könnyen találsz neki helyet a hátsó udvarban. Néhány másodperc és három egyszerű mozdulat elegendő ahhoz, hogy a Mi Electric Scooter 3-at összecsukd és egy kényelmes helyre tedd a tároláshoz.

Mi Smart Electric Folding Bike

Aktívabb életmódot folytatsz? A hátsó udvarodban minden kétséget kizáróan legyen hely egy olyan közlekedési eszköznek, amelyhez... meg kell dolgoztatnod az izmaidat! Természetesen a Mi Smart Electric Folding Bike-ról beszélünk, egy Xiaomi elektromos kerékpárról, amelynek robusztus szerkezete garantálja az igazán kényelmes utazást. Attól függően, hogy milyen állapotban vagy, négyféle, a fedélzeti számítógépen állítható támogatási mód közül választhatsz (OFF, EKO, NOR, BO+). Innen is nyomon követheted az eredményeidet és a fejlődésedet, ami nagyszerűen motivál és fokozza a küzdőszellemedet. Ha túlzásba viszed az edzést, és túl későn veszed észre, milyen messze vagy otthonodtól, akkor a lítium-ion akkumulátorok lépnek működésbe, amelyek teljesen feltöltve lehetővé teszik, hogy a Xiaomi kerékpár akár 45 kilométerre is elvigyen a célállomásodhoz! A Mi Smart Electric Folding Bike funkcionális léggumikkal is rendelkezik a problémamentes és élvezetes utazás érdekében, belső Shimano rendszerrel és kefe nélküli motorral, amely még a legrosszabb útvonalat is fantasztikus élménnyé teszi számodra.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.