Hogyan kell? - Google-fiók törlése Xiaomi telefonról

Hogyan kell? - Google-fiók törlése Xiaomi telefonról

Szeretnél eltávolítani egy üzleti vagy privát Google-fiókot a Xiaomi, POCO vagy Redmi okostelefonodról? A mai útmutatót kifejezetten számodra készítettük el. Térjünk tehát a részletekre. Olvasd el, hogyan lehet törölni egy Google-fiókot.

Első lépés

Kattints okostelefonodon a Google ikonra. Ezután, amikor a böngésző megnyílik, koppints a Google-fiók profilképednek jobb oldalán lévő három pontra. Válaszd a Beállítások, majd az e-mail címedet tartalmazó elemet. Válaszd ki a törölni kívánt fiókot.

Második lépés

Az előző műveleteknek a Fiókok és szinkronizálás nevű Beállítások fülre kell vezetniük. Görgess az oldal legalsó részéhez, és válaszd a Google-t. Ha egynél több Google-fiókkal rendelkezel, akkor újra ki kell választanod azt, amelyet el szeretnél távolítani a Xiaomi, POCO vagy Redmi okostelefonodról. A képernyő legalsó részén 3 pontot fogsz látni a "Továbbiak" felirattal. Kattints rájuk, majd fiók eltávolítása. A kijelzőn megjelenik egy üzenet, amely megkérdezi, hogy biztosan el akarod-e végezni ezt a műveletet. Ha biztos vagy benne, erősítsd meg a választásodat a Fiók etávolítása gombra kattintva.

Kész! További hasznos útmutatókért látogass el blogunkra és facebook oldalunkra. És hogy biztosan ne maradj le a legújabb akciókról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.