Hogyan kell? - Fotó hozzáadása egy névjegyhez a Xiaomi telefonon

Hogyan kell? - Fotó hozzáadása egy névjegyhez a Xiaomi telefonon

Kíváncsi vagy, hogyan találhatod meg gyorsabban és jobban a kedvenc telefonszámaidat? Cseréld ki rokonaid, barátaid és ismerőseid névjegy fényképeit. A mai útmutatóban arra adunk választ, hogyan lehet ezt rendkívül egyszerűen megtenni. Jó olvasást!

Kövesd az alábbi lépéseket a fénykép megváltoztatásához egy névjegyen:

  1. Nyisd meg a Google névjegyek alkalmazást vagy a Google telefon alkalmazást a Xiaomi, POCO vagy Redmi telefonodon.
  2. Keresd meg és koppints a szerkeszteni kívánt névjegyre.
  3. Amikor annak a személynek a paneljéhez érsz, akinek a fényképét meg szeretnéd változtatni, keresd meg a ceruza ikont a képernyőn, és koppints rá.
  4. Így szerkesztheted a kontakt adatait, és hozzáadhatod, módosíthatod vagy törölheted a telefonszámhoz tartozó fényképet.
  5. Kattints a kör alakú képmezőre, és válaszd ki, hogy az okostelefon kameráját szeretnéd-e használni a kép elkészítéséhez, vagy a telefonon tárolt fényképet használnád.
  6. Kész? Itt az ideje elmenteni a változtatásokat! Ezt a Mentés feliratú gomb megnyomásával teheted meg.

Volt már sikerélményed egy oktató anyagunkkal? További útmutatókért látogass el a blogunkra! Ott rengeteg érdekes cikket, oktatóanyagot és információt találsz a Xiaomi, a Redmi és a POCO közelgő okoseszköz-bemutatóiról.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.