Hogyan kell? - Vízjel eltűntetése a fotókról Xiaomi okostelefonon

Hogyan kell? - Vízjel eltűntetése a fotókról Xiaomi okostelefonon

Most vásároltál egy Xiaomi, Redmi vagy POCO okostelefont? Miután beléptél a Kamera alkalmazásba, készítettél néhány tesztfotót? A galéria megtekintése közben frusztrált az egyes képek alsó sarkában látható fehér szöveg? Ha a válasz mindhárom kérdésre "IGEN", akkor ez az útmutató neked készült! Az alábbi útmutatóban lépésről lépésre végigvezetünk a beállításokon, hogy egy pillantással megszabadulj a vízjelektől a Xiaomi, Redmi vagy POCO telefonnal készített fotókon. Kezdhetjük?

Hogyan lehet eltávolítani a vízjelet egy Xiaomi, Redmi vagy POCO okostelefonnal készített fotóról?

  1. Nyisd meg a Kamera alkalmazást.
  2. Kattints a képernyő jobb felső sarkában található három csíkos ikonra.
  3. Az újonnan megnyitott lapon keresd meg a beállításokat, és kattints a fogaskerék ikonra.
  4. Válaszd ki a Vízjelet a rendelkezésre álló lehetőségek listájából.
  5. Kattints A készülék vízjele elem mellett látható gombra, amelynek színe kékről szürkére változik, és távolíts el a vízjelet a Xiaomi, Redmi vagy POCO telefonnal készített fényképekről.

Ez az! Mostantól kezdve élvezheted az egyedi felvételeket, amelyek érzékelését semmilyen szöveg nem zavarja. Érdekel még több ilyen jellegű tipp? Nézd meg a blogunkat, ahol rengeteg ilyet találsz.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.