Hogyan kell? - Automatikus javítás kikapcsolása a Xiaomi telefonon

Hogyan kell? - Automatikus javítás kikapcsolása a Xiaomi telefonon

Pontosan tudod, mit akarsz írni, de az autocorrect folyamatosan keresztbe tesz a terveidnek? Ne hagyd, hogy ez még egyszer megtörténjen! Előzd meg a jövőbeli félreértéseket, és küszöböld ki a kínos nyelvi bakikat. Megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűen letiltani az automatikus javítást a Xiaomi, Redmi és POCO okostelefonon. Jó szórakozást!

Menj a billentyűzetre

A helyesírással kapcsolatos beállításokat a karakterbeviteli eszköz felett, azaz közvetlenül a billentyűzet felett találod. A megtekintéshez egyszerűen navigálj bármelyik üzenetküldő alkalmazásba vagy böngészőbe, és kövesd ugyanazokat a lépéseket, mint amikor egy egyszerű kifejezést írsz be egy szövegmezőbe. Amint meglátod a betűk és számok ismerős elrendezését, koppints a felettük lévő fogaskerék ikonra. Ezzel a cél lapra lépsz.

Alkalmazd

A billentyűzetbeállításoknál keresd meg a "Szövegkorrekció" című elemet, és válaszd ki. A "Javítások" szakaszban az automatikus javítást az okostelefon képernyőjén a kék jelölőjel egyszerű megérintésével tilthatod le. A látható beállításokat is tetszés szerint módosíthatod. Változtasd meg, engedélyezd és tiltsd le a Xiaomi, Redmi vagy POCO telefonodon elérhető funkciókat a MIUI segítségével a maximális kényelem és a teljes intuitivitás érdekében!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.