Hogyan kell? - QR-kód beolvasása Xiaomi okostelefonnal

Hogyan kell? - QR-kód beolvasása Xiaomi okostelefonnal

A kedvenc éttermedben vagy, és látsz egy QR-kódot az étlapon, amelyet beolvasás után értékelni tudnál, de nem tudod, hogyan kerüld meg? Vagy esetleg az egyik kávézóban, ahova leggyakrabban jársz, egyáltalán nincs étlap, és az egyetlen módja, hogy megismerd, az asztalra helyezett kód beolvasása? Ha a fenti kérdések bármelyikére igen a válasz, és minden egyes QR-kód, ami a látóteredbe kerül, összezavar, akkor van megoldásunk! Előtted áll egy rövid bemutató arról, hogyan lehet gyorsan és fájdalommentesen beolvasni egy QR-kódot egy Xiaomi, Redmi vagy POCO okostelefonnal.

Hogyan lehet beolvasni a QR-kódot Xiaomi, Redmi vagy POCO okostelefonnal?

  1. "Csúsztasd ki" az értesítési sávot, majd nyisd ki, így az összes elérhető parancsikon megjelenik az okostelefon képernyőjén, a nevükkel együtt.
  2. A parancsikonok listájából keresd meg a Szkenner nevű ikont.
  3. Kattints rá, majd add meg az engedélyt a vizsgálathoz szükséges lépésekhez.
  4. Helyezd a QR-kódot a keretbe, amely egy idő után megjelenik a képernyőn.
  5. Kattints a keret alatt látható gombra a QR-kód beolvasásához.

Ez az! Mostantól büszkén nevezheted magad a QR-kódok királyának vagy királynőjének! Ha pedig még több ilyen jellegű tippre vágysz, látogass el blogunkra, ahol rendszeresen megosztjuk nemcsak az "aranyat érő tippeket", hanem a legfrissebb híreket is a Xiaomi, Redmi és POCO világából.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.