A Xiaomi top termékeinek új változatai

A Xiaomi top termékeinek új változatai

Bemutatjuk a kínai gyártó legjobb termékeinek folytatását. Kedvenc Xiaomi terméked már nem gyártják és nem kapható? Olvasd el a mai Mi-Home.hu blogbejegyzést, és talán találsz egy új funkciókkal és még jobb építési minőséggel bővített alternatívát. Itt is vagyunk!

Xiaomi Buds 3 > Mi True Wireless Earphones 2

A Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 nagyon jó hangminőséggel és hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Ha olyan Xiaomi fülhallgatót keresel, amely ugyanilyen jól teljesít, akkor van valami különleges számodra! A Xiaomi Buds 3 a legújabb technológia és a kiváló design tökéletes kombinációja. E fülhallgató előnye elsősorban a kivételesen tiszta vezeték nélküli hangzás, amely tökéletesen érzékelteti a zene árnyalatait, mind a magas, mind a mély hangok esetében. Az ANC (Active Noise Cancellation) technológiának köszönhetően zavartalanul élvezheted a zenét. A nagy teljesítményű akkumulátor szintén fontos előny, amely lehetővé teszi, hogy órákon át hallgathasd kedvenc zenéid anélkül, hogy gyakran kellene töltened. A Xiaomi Buds 3 emellett intuitív érintésvezérléssel rendelkezik, amely megkönnyíti a zenelejátszás és a telefonhívások vezérlését. Az ergonomikus kialakítás nemcsak stílusos megjelenést, hanem kényelmes viseletet is biztosít egész nap. Mindezek miatt a Xiaomi Buds 3 ideális fülhallgató azok számára, akiknek fontos a hangminőség, a kényelem és a funkcionalitás.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro > Mi Robot Vacuum-Mop Pro

Egy igazi okosotthon nem nélkülözheti az önálló porszívót, és ha a teljesítményről és az alkalmazáson keresztüli intuitív vezérlésről van szó, a Xiaomi készülékek rendkívül népszerűvé váltak. Nem volt ez másképp a Mi Robot Vacuum-Mop Pro esetében sem, amely mindent kínált, amire szükséged van ahhoz, hogy otthonodat tisztán tartsd, anélkül, hogy megerőltetnéd magad. Bemutatjuk a továbbfejlesztett változatot, a Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro-t, amely a fejlett porszívózási és felmosási technológiákat egy készülékben egyesítve erőteljes takarítási képességeket kínál. Ennek a modellnek az egyik legfőbb fénypontja az intelligens navigációs rendszer, amely az LDS technológiának köszönhetően a környezetet letapogatva pontos helyiségtérképeket hoz létre. Ugyanez a rendszer teszi lehetővé, hogy a porszívó elkerülje az akadályokat, így biztosítva a hatékony és autonóm takarítást. A Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro felmosó funkcióval van felszerelve, amely a precíz vízadagolásnak köszönhetően alapos padlótisztítást biztosít. A 3000Pa szívóteljesítmény lehetővé teszi a szennyeződések hatékony eltávolítását, az alkalmazott HEPA-szűrők pedig hatékonyan felfogják a finom porszemcséket és az allergéneket. További előnye, hogy a porszívót az okostelefonon található Mi Home / Xiaomi Home alkalmazáson keresztül vezérelheted, így többek között beállíthatod a takarítási ütemterveket és a tisztítandó területeket. A Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro ideális megoldás azok számára, akiknek fontos a tisztaság, a kényelem és a legújabb technológia.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite > Mi Air Purifier 3C

Alaposan felporszívóztad a padlót? Ideje gondoskodni a tiszta levegőről! Igaz, a Mi Air Purifier 3C nagyszerűen kezelt minden helyiséget, de eljött az ideje egy újabb, még erősebb modellnek, a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite-nak. Ez egy fejlett légtisztító, amely ötvözi a modern technológiát és a praktikumot. Ennek a modellnek az előnyei közé tartozik mindenekelőtt a hatékonysága - a háromlépcsős szűrőrendszernek (előszűrés, HEPA és aktív szén) köszönhetően a szennyező anyagok 99,97%-át távolítja el a levegőből, mint például a por, penészspórák, allergének, baktériumok vagy vírusok. Emellett a készülék kompakt kialakítású, így könnyen elhelyezhető bárhol a lakásban. Különlegessége az intelligens funkció, amely a beépített PM2,5 érzékelő segítségével automatikusan beállítja a készülék működési teljesítményét az aktuális levegőminőségnek megfelelően. Ráadásul a légtisztító egyszerűen vezérelhető a dedikált Mi Home / Xiaomi Home mobilalkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi a készülék távvezérlését, a levegőminőség valós idejű nyomon követését és a működési időbeosztás beállítását. Ezáltal a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite ideális megoldás azok számára, akik szeretnék élvezni a tiszta levegőt otthonukban, miközben teljes mértékben kontrollálható és kényelmesen használható.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.