Hogyan kell?  - Napi háttérkép funkció letiltása egy MIUI okostelefonon

Hogyan kell? - Napi háttérkép funkció letiltása egy MIUI okostelefonon

Kíváncsi, miért jelenít meg az okostelefonod különböző háttérképeket? Nem akarsz egyre többet látni belőlük? Neked is eleged van abból, hogy a képek változnak, amikor okostelefonod kijelzőjén az időt ellenőrzöd, és egyszerűen csak elvonja a figyelmed a megjelenített vizuális elem? Ezt most megpróbáljuk orvosolni.

Ha állandó képernyővédő háttérképet szeretnél beállítani Xiaomi, Redmi vagy POCO telefonodon, kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Nyisd meg a Beállítások alkalmazást.
  2. Keresd meg és navigálj a Mindig bekapcsolt képernyő és zárolási képernyő című lapra.
  3. Kattints a Napi háttérképek alpontra, és a kék gombot mozgatva kapcsold ki a funkciót. Ekkor egy üzenet jelenik meg, amelyben arra kérnek, hogy küldd el véleményed erről a funkcióról, és hogy miért akarsz róla lemondani. Ha szeretnéd, kihagyhatod a felmérést, és azonnal jóváhagyhatod a választásod.
  4. Ez az! A MIUI-t használó okostelefonodon a napi háttérkép funkciót letiltottad. Mostantól a tevékenységedre koncentrálhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy bármi is elvonja a figyelmed!
  5. Ha úgy döntesz, hogy vissza akarsz térni az előző beállításhoz, menj a második lépésre, és indítsd újra a funkciót.

Hasznosnak találtad ezt az útmutatót? Ha igen, akkor további válaszokért meghívunk blogunkra, ahol nemcsak tanácsok tömkelege vár, hanem a legújabb bevezetésekről és a Mi-Home.hu-n kapható Xiaomi, Redmi és POCO termékekről is tájékoztatást nyújtunk.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.