Hogyan kell? - Album elrejtése a Xiaomi okostelefonon

Hogyan kell? - Album elrejtése a Xiaomi okostelefonon

A mai útmutatóban elmondjuk, hogyan tárolhatod a privát fotókat a Xiaomi, Redmi és POCO telefonokon. Szeretnéd elrejteni a fontos dokumentumok fotóit, vagy vigyázni családod magánéletére? Esetleg meglepetést tervezel, és nem szeretnéd, hogy kiderüljön? Biztos lehetsz benne, mi segítünk! Nézd meg, hogyan rejtheted el a fájlokat néhány egyszerű lépésben.

Első lépés

Menj a Galéria alkalmazásba, és válaszd ki azokat a fényképeket, amelyeket egy elrejtendő albumba szeretnél áthelyezni. Hogyan kell ezt megtenni? Kattints bármelyik fényképre és tartsd lenyomva, amíg egy kör ikon nem jelenik meg rajta. Miután bejelölted a megfelelő négyzeteket, egy "cső" ikon jelenik meg rajtuk. A képernyő alján megjelenik a Hozzáadás albumhoz opció. Létrehozhatsz egy újat, vagy feltölthetsz fájlokat egy meglévő mappába. Ne feledd, hogy ha el akarod rejteni a fényképeket, akkor azokat egy albumba át kell helyezned, nem pedig másolnod.

Album elrejtése

Menj a galériád albumaihoz. Ott találod meg azt is, amelyet el akarsz rejteni a Xiaomi POCO vagy Redmi telefonodon. Válaszd ki, a megérintésével és nyomva tartásával. Amikor látod, hogy a fotómappa ki van jelölve, válaszd az Elrejtés lehetőséget. Erre vonatkozó kérés esetén erősítsd meg a műveletet.

Hogyan fedezhető fel egy rejtett fotómappa?

A korábban leírt lépések visszafordításához lépj a Galéria menüpontra, majd koppintson a képernyő jobb felső sarkában lévő 3 pontra. Kattints a Beállítások gombra, majd a NÉZETEK szakaszban koppints a Rejtett albumok megjelenítése lehetőségre. Most már eltávolíthatod az albumokat a galéria rejtett részéből, hogy újra láthatóvá tedd őket.

Hasznosnak találtad a mai útmutatót? További ilyen leírásokért látogass el blogunkra!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.