Hogyan kell? - Hívás rögzítése Xiaomi telefonon

Hogyan kell? - Hívás rögzítése Xiaomi telefonon

Szeretnél telefonon interjút adni? Félsz, hogy valami elkerülné a figyelmed, vagy nem lesz időd lejegyezni a legfontosabb információkat? Erre is van megoldásunk. Néhány mondatban elmagyarázzuk, hogyan lehet hívást rögzíteni Xiaomi, Redmi és POCO okostelefonokon.

Itt is van!

Bármi legyen is az ok, érdemes meggyőződni arról, hogy a beszélgetőpartner beleegyezik-e a beszélgetés feldolgozásába és rögzítésébe. Ezért figyelmeztesd őt, hogy szándékodban áll rögzíteni a beszélgetést. Ha ebben a formai kérdésben megállapodtatok, akkor továbbléphetsz a következő lépésekre.

Google alkamazás

Ha beszélgetést szeretnél rögzíteni a Google Phone alkalmazásban, kövesd az alábbi lépéseket.

A képernyő jobb felső részén csúsztasd ki az alkalmazás menüjét, és egy további ujjmozdulattal bővítsd ki azt.

  1. Kattints a Képernyőfelvétel feliratú ikonra, és tartsd lenyomva néhány másodpercig, amíg a funkció beállításaidhoz jutsz.
  2. Keresd meg az Audio Source (Hangforrás) lehetőséget, és módosítsd az alapértelmezett beállítást Microphone (Mikrofon) értékre.
  3. Már csak a képernyőfelvételt kell engedélyezned, mielőtt tárcsázod a hívandó telefonszámot.
  4. A kihúzható eszköztáron látható opcióra kattintva megjelenik az okostelefon képernyőjén a felvételvezérlő sáv. A piros ponttal gyorsan elindíthatod a felvételt, a számláló pedig a felvétel időtartamát mutatja. A hangfelvételt a piros négyzetre koppintva fejezheted be, amely a felvétel időtartamára a piros kör helyét veszi át.

Ugye milyen könnyű?

Ez a technika akkor jöhet jól, amikor egy fontos projekt vagy üzleti megállapodás részleteit beszélitek meg, amit nem hagyhatsz ki. A mai megoldás segítségével felméréseket, interjúkat és telefonos megbeszéléseket is lefolytathatsz fontos személyekkel. Emlékeztetünkk azonban arra, hogy mindig érdemes figyelmeztetni a hívót a beszélgetés rögzítésének szándékára, és ne tedd ezt beleegyezés nélkül.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.