Hogyan kell? - Alapértelmezett böngésző megváltoztatása egy Xiaomi okostelefonon

Hogyan kell? - Alapértelmezett böngésző megváltoztatása egy Xiaomi okostelefonon

Sok időt töltesz sokféle tartalom böngészésével az interneten, és a Xiaomi, Redmi vagy POCO okostelefonod alapértelmezett böngészője nem tartozik a kedvenceid közé? Van egy egyszerű receptünk, hogyan változtathatod meg! El tudod hinni, hogy mindössze néhány egyszerű mozdulat választ el attól, hogy az általad kedvelt böngészőt (Chrome, Mozilla, Opera vagy bármely más) "alapértelmezettnek" jelöld ki? Nézd meg az alábbiakban, és tudd meg most azonnal!

Hogyan lehet megváltoztatni az alapértelmezett böngészőt egy Xiaomi, Redmi vagy POCO okostelefonon?

  1. Nyisd meg a Beállítások alkalmazást.
  2. A rendelkezésre álló elemek közül válaszd az Alkalmazások lehetőséget.
  3. A következő lépésben lépj az Alkalmazáskezelés menüpontra.
  4. Ezután kattints a jobb felső sarokban található három pontra.
  5. Válaszd ki a legördülő listából az Alapértelmezett alkalmazások lehetőséget.
  6. Az utolsó lépésként kattints a Böngésző szakaszra, és válaszd ki a látható alkalmazások közül azt, amelyik az okostelefon alapértelmezett böngészője legyen.

FONTOS! Ha az alapértelmezett böngészőnek szánt alkalmazás nem szerepel a fenti részben, akkor azt a Play Store-on keresztül kell telepítened a telefonodra.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.