Hogyan kell? - Másodlagos hely engedélyezése az okostelefonon a MIUI segítségével

Hogyan kell? - Másodlagos hely engedélyezése az okostelefonon a MIUI segítségével

Azon tűnődsz, hogyan szervezd meg a személyes és a szakmai szférádat? Nem szeretnéd, hogy a vállalati posztok a közösségi média profilodon landoljanak, vagy fordítva? Erre is van megoldásunk, ami gyermekien egyszerűen megoldja ezt a problémát. Talán már ismered a második asztal fogalmát. Csak ma megtanulod, hogyan hozhatod létre és törölheted azt a Xiaomi, POCO és Redmi okostelefonodon. Ha azonban nem tudod, hogy mi rejtőzik e titokzatos kijelentés alatt, ne aggódj, erre a kérdésre is válaszolunk.

Mi is ez pontosan?

A telefonon található második hely egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több profillal dolgozz. Olyan, mintha két okostelefont zárnál egybe. Az egyik térben beállíthatod az összes magánfiókod, a másikat pedig minden másnak szentelheted, ami a szakmai vagy egyetemi életeddel kapcsolatos. Ez a megoldás rendkívül hasznos lesz, ha egy olyan szervezet közösségi profiljait kezeled, amelynek tagja vagy. Ez felkeltette az érdeklődésed? Akkor most megmutatjuk, hogyan alkalmazd ezt a funkciót!

Üdvözlünk a szervezett életben!

A második tárhely létrehozása rendkívül egyszerű, és minden a telefon beállítások lapján kezdődik. Ha már ott vagy, keres meg ezt a gombot: Speciális funkciók, és kattints rá. A látható lehetőségek közül válassza ki a Második asztal lehetőséget, majd: Második asztal engedélyezése. A váltáshoz létre kell hoznod egy hozzáférési kódot az okostelefon újonnan létrehozott példányához. Ha ez megvan, akkor egy parancsikon segítségével ("Váltás") visszatérhetsz az első térbe. A telefon újonnan létrehozott változatában beállíthatod a működésének minden részletét. Az összes lehetőséget a Beállítások > Speciális funkciók > Második asztal menüpontban találod meg.

Második asztal törlése

Ha törölni szeretnéd az okostelefon második tárhelyét, lépj a Beállítások menüpontba, válaszd a Speciális funkciók, majd a Második asztal lehetőséget. A képernyő tetején, a jobb oldalon egy szemetesdoboz ikon látható. Kattints rá, majd erősítsd meg a műveletet.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.