Hogyan kell? - Névjegyek exportálása egy Xiaomi okostelefonon

Hogyan kell? - Névjegyek exportálása egy Xiaomi okostelefonon

Első lépés - Nyisd meg a Névjegyek alkalmazást

Indítsd el vagy oldd fel okostelefonod, és lépj a Google "Névjegyek" menüpontjába. A "Google" mappában vagy az alkalmazásfiókban találod.

Mi a következő lépés?

Jó úton jársz, ha látod a kapcsolataid listáját! Nézd meg a képernyő alján, ott további két kategóriára való felosztást találsz. Az első csak a "Kapcsolatok", a következő pedig a "Javítás és kezelés" lesz. Válaszd ki a másodikat.

Névjegyek SIM-kártyára helyezése

Most két lehetőség közül választhatsz. Amíg a telefonról a SIM-kártyára szeretnéd átvinni a számokat, válaszd ki a "fájlba exportálás" feliratú opciót, és döntsd el, hogy az adatokat a Google-fiókodba (ahol a barátlistát tárolhatod) vagy a SIM-kártyádra szeretnéd átvinni. Válaszd ki a kártyát, jelöld ki, és erősítsd meg a műveletet az "Exportálás .vcf fájlba" gombbal. Kész, az összes információ most már biztonságban van a SIM-kártyán.

SIM-kártyáról a POCO, Xiaomi vagy Redmi okostelefonra

A tárolt számok Xiaomi, Redmi vagy POCO telefonra történő átvitele esetén térj vissza az utolsó előtti ponthoz. A "Javítás és kezelés" fül kiválasztása után koppints az "Importálás SIM-kártyáról" feliratú ikonra.

Az ellenőrzőlista segítségével könnyen átnézheted, hogy mely kapcsolatokra lesz szükséged, és melyeket felejtheted el. Ha eldöntötted, hogy mely adatokat szeretnéd megtartani, kattints az "Importálás" gombra. Ez minden!

Importálás és exportálás a Google-fiókból

Ha a "Javítás és kezelés" panelen vagy, exportálhatod a névjegyeid egy fájlba, és átviheted azokat a Google-fiókodba. Ezt azért érdemes megtenned, mert ha az okostelefonod ellopják vagy elveszíted/megsérül, elveszíted a rajta tárolt adatokhoz való hozzáférést. A Google-fiókodba átvitt névjegyek ott maradnak, ameddig csak szeretnéd.

Hasznosnak találtad ezt az útmutatót?

Ne felejtsd el figyelni a közösségi média profiljainkat! Ott minden nap érdekes anyagokat osztunk meg, és emlékeztetünk az új blogbejegyzésekre. Ha hasznosnak találtad ezt a bemutatót, nyúlj a továbbiakért, és látogass meg minket rendszeresen a Facebookon, hogy ne maradj le a következőről!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.