Hogyan kell? - A billentyűzet hangjának kikapcsolása a Xiaomi telefonon

Hogyan kell? - A billentyűzet hangjának kikapcsolása a Xiaomi telefonon

A billentyűzet hangja, amely minden nap elkísért téged, idővel zavaróvá vált? A képernyő bármilyen koppintása, egy kifejezés beírása egy internetes keresőbe vagy egy szöveges üzenet létrehozása elkezdett borzongatni? Nyugalom! Tudunk egy gyors és hatékony módszert, amivel megszabadulhatsz az okostelefonod nem szeretett billentyűzethangjától!

Hogyan lehet kikapcsolni a billentyűzet hangját a Xiaomi, Redmi vagy POCO okostelefonon?

  1. Nyisd meg a Beállítások alkalmazást.
  2. Válaszd ki a Hangok és rezgések lehetőséget a rendelkezésre álló lehetőségek listájából.
  3. Ezután az újonnan megnyitott ablakban lépj a További beállítások menüpontra.
  4. Az utolsó lépésben kattints a kék gombra Az érintés hangja alelem mellett, hogy kikapcsold a billentyűzethangot a telefonon.
  5. Továbbá: ha a tárcsázás közben kísérő hangot is ki akarod kapcsolni, akkor az utolsó lépésnél kattintson Az érintés hangja almenüpont felett található kék gombra, pontosabban a Tárcsázó hangja lehetőségre.

Csak ennyit kell tenned ahhoz, hogy újra élvezd az okostelefonodra kattintás csendjét és nyugalmát.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.