Hogyan kell? - Képernyőkép készítése Xiaomi telefonnal

Hogyan kell? - Képernyőkép készítése Xiaomi telefonnal

Rövid szünet a munkahelyen. Elkészíted a második kávéd. Miközben a kávéfőzőre várakozol, a zsebedbe nyúlsz az okostelefonodért. Elkezded görgetni a kedvenc közösségi oldalaid: Facebook, Instagram, Twitter. Rábukkansz egy nagyon vicces mémre, egy sütés nélküli almás pite receptjére, egy olyan könyvajnáló listára, amely megváltoztatja az egész életedet, és... Nos, ennyi! A legjobb módja annak, hogy az értékes tartalmakat hosszabb ideig megőrizd, ha képernyőfotót készítesz. Hogyan készíthetsz úgynevezett "képernyőképet" egy Xiaomi, Redmi vagy POCO okostelefonon? Már sietünk is válaszolni!

Hogyan készíthetek képernyőképet a Xiaomi, Redmi vagy POCO telefonomon?

A válasz egyszerű, bár többértelmű. A MIUI overlay-es okostelefonokon akár háromféleképpen is készíthetsz képernyőképet. Fedezd fel mindegyiket, és válaszd ki a neked legmegfelelőbbet.

1. mód - GOMBOK

Hogyan készíthetek képernyőképet a gombok segítségével?

Mindössze annyit kell tenned, hogy egyszerre nyomod meg a bekapcsológombot és a hangerőcsökkentő gombot. Ennyi, a képernyőképet elmentette a galériájába.

2. mód - PARANCSIKON

Hogyan készíthetek képernyőképet parancsikon segítségével?

Egyszerűen bontsd ki az értesítési sávot a képernyő tetejéről lefelé húzva, majd a látható ikonok közül keressd meg és kattints az ollóval jelölt és Képernyőképnek nevezett ikonra. És itt is van! Nézd meg a galériában, ahol a "képernyő" már vár rád.

3. mód - GESZTUS

Hogyan készíthetek képernyőképet gesztussal?

Mindössze annyit kell tenned, hogy három ujjad hegyét a képernyőre helyezed, majd egy lefelé irányuló mozdulatot teszel velük. Igen, ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja. Még nem hiszed el? Nyisd meg a galériát és győződj meg róla!

Tetszenek oktatóanyagaink és utasításaink, amelyek megkönnyítik a Xiaomi termékek mindennapi használatát? Nézd meg rendszeresen a blogunkat, és ígérjük, hogy egyre több és több lesz!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.