Hogyan kell? - Betűtípus váltása a Xiaomi okostelefonon

Hogyan kell? - Betűtípus váltása a Xiaomi okostelefonon

Szereted, ha minden az okostelefonodon személyre szabottan és a preferenciáid szerint van beállítva? Nem tudod elképzelni, hogy az olyan elemek, mint a háttérkép, a zárolási képernyő, az ikonok elhelyezése vagy az óra és a widgetek kinézete ne legyen személyre szabott? Ha egyetértesz, akkor menj egy lépéssel tovább, és segítségünkkel végezz betűtípus-módosítást a Xiaomi, Redmi vagy POCO telefonodon. Ez nem vesz igénybe több időt, mint néhány másodpercet, az eredmény pedig felülmúlhatja a legnagyobb elvárásaidat.

Hogyan váltsunk betűtípust a Xiaomi, Redmi vagy POCO okostelefonon?

  1. Nyisd meg a Témák rendszeralkalmazást.
  2. Keresd meg az alsó sávon a T alakú ikont, és nyomd meg.
  3. Válaszd ki a kívánt betűtípust a nevére kattintva.
  4. Amikor a kiválasztott betűtípus lapjára érsz, kattints a zöld INGYENES gombra a betűtípus okostelefonodra való letöltéséhez.
  5. A betűtípus letöltése után kattints a zöld ALKALMAZÁS gombra a telepítés befejezéséhez.
  6. A megjelenő új ablakban kattints az Újraindítás gombra. Ez a betűtípus helyes telepítéséhez és működéséhez szükséges.

És ennyi! Ez a megoldás annyira kifinomult, hogy amikor újraindítod az okostelefonod, nemcsak az üzenetekben, hanem más alkalmazásokban is megtalálod az új betűtípust!

Szomjazol a tudásra, útmutatókra és tippekre? Látogass el blogunkra, arra a helyre, ahol rendszeresen közzéteszünk nemcsak híreket a Xiaomi világából, hanem mindenféle tippeket is, amelyek még kellemesebbé és kényelmesebbé teszik a készülékek mindennapi használatát.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.