Mi Portable Photo Printer

Mi Portable Photo Printer

Az állandó rohanás, az időhiány és a technológia évről évre történő fejlődése bizonyosan nem kedvez az emlékgyűjtés hagyományos módszereinek. Természetesen a fizikai formában lévő fotókról beszélünk, amelyeket fényképalbumokban, képkeretekben vagy régi dobozokban őrzünk. Ezeket nézegetjük leggyakrabban a különböző családi összejövetelek vagy ünnepek alkalmával, nem pedig a fényképezőgépünk tekercsében tároltakat. A Mi-Home.hu kínálatában találsz egy olyan terméket, amely ideális megoldást jelenthet erre az igényre. Fedezd fel a Mi Portable Photo Printert, a Xiaomi hordozható fotónyomtatóját! Ezzel a berendezéssel nem fogsz időt pazarolni a fényképek előhívására. Szeretnéd jobban megismerni és egy kicsit többet megtudni a működéséről? Olvass tovább!

Hogy néz ki?

A Xiaomi fotónyomtatóval kapcsolatban kétségtelenül a kis mérete kerül előtérbe. Nem lenne túlzás, ha "zsebméretűnek" neveznénk, és erre a legjobb bizonyíték a méretei: 124 × 85 × 24,6 mm. A Mi Portable Photo Printer kompakt mérete lehetővé teszi, hogy mindig magadnál tartsd. Hétvégi kirándulás a hegyekbe, baráti születésnapok, esetleg csapatépítő rendezvény? Bárhová magaddal viheted, és néhány másodperc alatt papírra vetheted azokat az emlékeket, amelyekre érdemes emlékezni. A Xiaomi fotónyomtató tokja tűzálló ABS műanyagból és PC műanyagból készült, amelyet a deformációval és az elszíneződéssel szembeni ellenállás jellemez. Ennek eredményeképpen biztos lehetsz benne, hogy a Mi Portable Photo Printer egy olyan berendezés, amely sokat kibír és hosszú távú befektetés lesz.

Hogyan történik az átvitel?

A Mi Portable Photo Printer a standard funkciók mellett virtuális AR effektekkel is meglep, amelyekkel átadhatod a téged kísérő érzéseket. Működési elve nagyon egyszerű. A fotó nyomtatása közben rögzíts vagy küldj bármilyen hangot, majd nyisd meg a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást. Annak a személynek, akinek a hangüzenetet címezed, mindössze annyit kell tennie, hogy beolvassa a kiválasztott fotót. Ez elég ahhoz, hogy bárhol és bármikor meghallgasd a fotóba ágyazott hangot. Ráadásul a Mi Portable Photo Printer Bluetooth 5.0 csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, így egyszerre több ember is hozzáférhet több eszközről. Ez a lehetőség átmegy a teszten, különösen a rendezvényeken, amikor a megörökítendő pillanatok száma egyenes arányban nő az amatőr fotósok számával.

Hogyan nyomtat?

A Xiaomi nyomtató által készített fényképek minősége igazán magas szinten áll majd. Mindez a ZINK inkless nyomtatási technológia használatának köszönhető, amely a papírba ágyazott mikrokristályos festékek használatán alapul. A nyomtatófej felmelegíti a fotópapírt, és így... létrejön a fénykép! A Mi Portable Photo Printer jól működik a jó minőségű ragasztóréteggel ellátott, kiváló színvisszaadással rendelkező ZINK papírral. A Xiaomi nyomtató dobozában öt lapot találsz, de ha már tudod, hogy ez a szám nem lesz elég, akkor vásárolhatsz egy akár 20 darabot is tartalmazó csomagot! Ne stresszelj a papír cseréje miatt, amit nem kétszer, hanem többször kell majd megtenned. A Mi Portable Photo Printer terméklapján és a termék dobozában találsz utasításokat.

Ez a cikk eléggé meggyőzött ahhoz, hogy minél hamarabb megvásárold ezt a kis méretű fotós felszerelést? Reméljük igen, és biztosak vagyunk benne, hogy ez lesz az egyik olyan vásárlás, amit nem fogsz megbánni!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.