Hogyan kell? - Xiaomi fülhallgató párosítása egy okostelefonnal

Hogyan kell? - Xiaomi fülhallgató párosítása egy okostelefonnal

A vezetékes fülhallgató olyan berendezés, amely lassan a múlté, és átadja helyét egy újnak. Természetesen a vezeték nélküli fülhallgatókról beszélünk. Ők azok, amelyek az új technológiák rajongóinak szívét már akkor megdobogtatták, amikor köztudatba kerültek. Ma már valószínűleg el sem tudod képzelni, hogy visszatérj a fülhallgató-kábelekhez, amelyek sok időt és energiát vettek el tőled.

A Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatója gondoskodik a kényelmedről, és kristálytiszta hangzást biztosít. Mielőtt azonban ez megtörténhetne, párosítani kell őket az okostelefonoddal. Ez nem okozhat nehézségeket. Ha azonban 100%-ig biztos akarsz lenni abban, hogy a Xiaomi fülhallgató és a telefonod közötti kapcsolat sikeres, nézd meg az alábbi rövid útmutatót.

I. lehetőség

Hogyan párosíthatom a Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatót egy okostelefonnal (Xiaomi, Mi, Redmi vagy POCO)?

Az okostelefonod a Xiaomi, Mi, Redmi vagy POCO családba tartozik? Félúton járunk! A Xiaomi készülékek párosítása a MIUI-felületen alapuló modellekkel pillanatok alatt megtörténik. Mit kell tenned a konfiguráció helyes végrehajtásához?

  1. Helyezd a fülhallgatót a töltőtokba.
  2. Csukd be a tok fedelét.
  3. Kapcsold be a Bluetooth-t a Xiaomi, Mi, Redmi vagy POCO okostelefonodon.
  4. Helyezd a telefont a töltőtokba zárt fülhallgató közelébe.
  5. Nyisd ki a tokfedelet.
  6. Kövesd a Xiaomi, Mi, Redmi vagy POCO okostelefon képernyőjén megjelenő utasításokat.

II. lehetőség

Hogyan párosíthatom a Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatót egy okostelefonnal?

Az okostelefonod nem a Xiaomi, Mi Redmi vagy POCO család tagja? Ne aggódj - erre is van megoldásunk. A Xiaomi készülékek csatlakoztatása olyan modellekkel, amelyek nem támaszkodnak a MIUI overlay jelenlétére, lehetséges, és majdnem olyan egyszerű és intuitív, mint az ilyen modellekkel. Nézd meg, hogyan kell ezt néhány egyszerű lépésben megtenni.

  1. Helyezd a fülhallgatót a töltőtokba.
  2. Nyomd meg és tartsd lenyomva mindkét fülhallgató érintkezési területét körülbelül 3 másodpercig.
  3. Kapcsold be a Bluetooth funkciót az okostelefonodon.
  4. A Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható eszközök listájából válaszd ki a Xiaomi fülhallgatót.

Kész! Mostantól a Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatóinak köszönhetően új minőségben élvezheted kedvenc dalaid.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.