Hogyan kell? - Xiaomi porszívó csatlakoztatása a Wi-Fi-hez

Hogyan kell? - Xiaomi porszívó csatlakoztatása a Wi-Fi-hez

Bármelyik Xiaomi termék megvásárlása után csupán néhány perc, sőt néha másodpercek szükségesek ahhoz, hogy élvezd a működését. Tudtad, hogy a benne rejlő lehetőségeket könnyedén még jobban kihasználhatod? Bármelyik eszközöd a "smart" előtaggal könnyen csatlakoztathatod a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáshoz, valamint az otthoni, irodai vagy bármilyen Wi-Fi hálózathoz. Ha még nem tudod, hogyan kell ezt megtenni, ez a bemutató csak neked szól!

Ebben a szövegben arra fogunk összpontosítani, hogyan lehet a Xiaomi egyik önálló porszívóját Wi-Fi hálózatra csatlakoztatni. A módszer azonban nagyon hasonló vagy ugyanaz lesz más Xiaomi készülékek esetében is. Térjünk rá a konkrétumokra!

  1. Az első dolog, amit tudnod kell, mielőtt bármilyen Xiaomi készüléket csatlakoztatnál egy Wi-Fi hálózathoz, hogy van-e hálózati hozzáférés az otthonodban.
  2. Ha ezt az első, nagyon egyszerű lépést megtetted, továbbléphetsz. A Google Play vagy az App Store áruházban keresd meg és telepítsd a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást. Nyisd meg, és hozd létre a Mi fiókodat, ha pedig már van, jelentkezz be..
  3. Az alkalmazás jobb felső sarkában találsz egy plusz alakú gombot. Koppints rá és keresd meg a kategóriát, amelybe az alkalmazáshoz vagy Wi-Fi-hez csatlakoztatni kívánt elem tartozik. A Xiaomi porszívókat a háztartási készülékek alatt találod meg. Válaszd ki a porszívó modelljét.
  4. Itt az ideje beállítani a kapcsolatot. Az alkalmazás megmondja, hogyan kell ezt megtenni. Ha a művelet megerősítést nyert, kattints a zöld "Tovább" gombra.
  5. Írd be a Wi-Fi hálózat nevét, amelyhez a készüléket csatlakoztatod, és add meg a jelszót az okostelefon képernyőjének megfelelő mezőjébe. A folytatáshoz kattints a "Tovább" gombra.
  6. Most már csak a Wi-Fi hálózatot kell beállítanod. Ezt ezzel a gombbal teheted meg: "Wi-Fi konfigurálása most". A készüléked már csatlakoztatva is van! Az alkalmazásban most már megnevezheted a porszívót és a szobát, amelyben van. A panelhez való hozzáférést megoszthatod lakótársaiddal is.

Hasznosnak találtad ezt az útmutatót? Nézd meg, milyen lehetőségek várnak rád a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban még ma! Csatlakoztasd okoseszközeidet a Wi-Fihez, és nézd meg, milyen egyszerű!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.