Hogyan kell? - A Xiaomi fülhallgató visszaállítása

Hogyan kell? - A Xiaomi fülhallgató visszaállítása

Éppen az új Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatód átvételét várod? Vagy esetleg már régóta megvan kedvenced? Függetlenül attól, hogy miért olvasod a kis "kézikönyvünket", ma megtudhatod, hogyan állíthatod vissza bármely Bluetooth-szal felszerelt vezeték nélküli fülhallgatót. Szívesen látunk!

Tényleg az első lépés a legnehezebb?

Ha ez a szabály mindig igaz, akkor ez azt jelenti, hogy a Xiaomi fülhallgató visszaállítása mesésen egyszerű! Mivel bármelyik Xiaomi vezeték nélküli fülhallgató alaphelyzetbe állításához először is ki kell venni a dobozból, a feladat nem lehet nehéz.

Miután kihúztad például a Redmi Buds 3 Pro-t a töltőtokból, tartsd egy pillanatig az érintésérzékelőt. Várj, amíg a LED pirosan villog, és a fülhallgató kikapcsol. Éppen most jutunk el a rezgő hangzású gombok visszaállításához. Tartsd mindkettőt (még mindig az érzékelőket érintve) néhány másodpercig. A LED-eknek kétszer fehéren, majd pirosan kell villogniuk.

Feltéve, hogy ez történt a te fülhallgató modelleddel, a műveletsorozat után az audioberendezés ismét csatlakoztatható az okostelefonodhoz.

Hogyan csatlakoztassuk a telefonhoz?

Nyisd meg az okostelefonod, és engedélyezd a Bluetooth funkciót a megfelelő ikonra koppintva. Az elérhető eszközök listáján keresd meg a Xiaomi fülhallgató nevét. Koppints rá, és kattints a "csatlakozás" gombra.

IGEN! Ez az, valóban az első lépés volt a legnehezebb, aztán az egész pofonegyszerű lett. Nézd meg blogunkat még több hasznos tippért.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.