Hogyan kell? - A fejlesztői lehetőségek engedélyezése

Hogyan kell? - A fejlesztői lehetőségek engedélyezése

Van érzéked a legújabb technológiákhoz? Naprakész vagy a programozás terén? Vagy talán csak szeretnéd "felturbózni" okostelefonod képességeit? Ha legalább az egyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor jó helyen jársz!

Mi a Xiaomi fejlesztői opciója?

Ma egyszerű utasításokat fogunk megosztani veled arról, hogyan indítsd el a fejlesztői opciót egy Xiaomi okostelefonon néhány kattintással. Ezek úgynevezett extra funkciók, amelyekhez csak olyan haladó felhasználók férhetnek hozzá, akik szeretnek mindenféle szoftvert tesztelni. Ezeket a funkciókat azért rejtettük el, hogy a témában kellő ismeretekkel nem rendelkezők ne végezzenek olyan változtatásokat, amelyek nemkívánatos hatással lehetnek a készülék működésére. Ezek a lehetőségek nem visszafordíthatatlanok, de célszerű ismerni a programozás alapfogalmait, hogy az eredeti beállításokhoz való visszatérés mindenféle baleset nélkül történhessen. Ha ennek ellenére szeretnéd kipróbálni a tudásod, és kihozni a telefonodban rejlő hatalmas lehetőségeket, akkor olvass tovább.

A Xiaomi fejlesztői lehetőségei számos olyan egyedi képességgel rendelkeznek, amelyekről korábban talán nem is tudtad, hogy léteznek. USB hibakeresés, a hibajelentés elérése, a háttérfolyamatok korlátozásának beállítása, az animációk lejátszási időtartamának és sebességének megváltoztatása - ez csak néhány a funkciók közül, amelyekkel a Xiaomi okostelefon szoftverének mélyére tekinthetünk, és a saját igényeinkhez igazíthatjuk azt.

Hogyan engedélyezd a Xiaomi fejlesztői opciót?

  1. Nyisd meg a Beállítások alkalmazást az okostelefonodon.
  2. Menj a Telefonról menüpontra, amelynek a Beállítások legelején kell megjelennie.
  3. Kattints Az összes jellemző menüpontra.
  4. A következő lépésben koppints többször a MIUI-versió nevű mezőre. Tedd ezt addig, amíg a képernyő alján meg nem jelenik az "Ön fejlesztő" pop-up üzenet.
  5. Most térj vissza a Beállításokhoz, és lépj a További beállítások menüpontba.
  6. Ha helyesen követted az előző lépéseket, akkor a További beállítások legalsó részén a Fejlesztői beállításoknak kell megjelennie.
  7. Menj erre a menüpontra, hogy használni tudd az általa kínált lehetőségeket, vagy tiltsd le, ha már nem szeretnél fejlesztői beállításokkal dolgozni.

Ha a Xiaomi fejlesztői opcióinak használata közben valami rosszul alakulna - készülj fel arra, hogy vissza kell állítanod a készülékét a gyári beállításokra. Hogy elkerüld ezt a forgatókönyvet, és ne veszítsd el a készülékeden tárolt adatokat, előzetesen készíts biztonsági másolatot (backup) az okostelefonodról, és akkor semmilyen változás nem jelent majd problémát számodra.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.