Hogyan kell? - A Xiaomi fiók létrehozása

Hogyan kell? - A Xiaomi fiók létrehozása

Egy Xiaomi okostelefon új tulajdonosa vagy? Nagyszerű! Ebben a cikkben értékes tippeket osztunk meg veled a Xiaomi-fiókról és arról, hogyan kell néhány perc alatt kezelni a beállítást. Olvasd el lépésről-lépésre útmutatónkat, és pillanatokon belül minden gondod megszűnik.

Xiaomi fiók - mi ez pontosan?

A Xiaomi Fiók egy olyan szolgáltatás, amely minden Xiaomi okostelefon-felhasználónak szól, és amely egyszerűbbé, gyorsabbá és élvezetesebbé teszi az ökoszisztéma használatát. Többek között lehetővé teszi az adatok szinkronizálását és átvitelét a különböző Xiaomi készülékek között, az úgynevezett Xiaomi Cloud (Mi Cloud) elérését és kezelését, a készülékek lokalizálását esetleges lopás vagy elvesztés esetén, valamint a tárolt adatok biztonsági másolatainak létrehozását, amelyek nagyon gyakran felbecsülhetetlen értékűnek bizonyulnak.

A Xiaomi-fiók formálisan egyedi számok sorozatából áll, és létrehozásához mindössze a telefonszámodra vagy az e-mail címedre van szükséged. Az egész folyamat nem vehet igénybe néhány percnél többet, szóval ne vesztegesd az időt, és lépj akcióba! Ez tényleg nagyon egyszerű!

Hogyan hozható létre a Xiaomi fiók?

  1. Nyisd meg a Beállítások alkalmazást az okostelefonodon.
  2. Menj a Beállítások aljára, majd keresd meg és lépj a Xiaomi Fiók fülre.
  3. Add meg a telefonszámod, és kattints a Tovább gombra.
  4. Ezt követően egy kódot kell megadnod, amelyet SMS-ben küldünk el neked.
  5. A következő lépésben a helyes kód beírása után olvasd el a megjelenő képen látható szöveget (CAPTCHA), és írd be a kijelölt helyre.
  6. Az utolsó lépés az adatvédelmi irányelvek és a Xiaomi Cloud (Mi Cloud) használatára vonatkozó megállapodás elfogadása, amely lehetővé teszi a biztonsági mentések és egyéb dolgok létrehozását.

Ennyi! Ha pontról pontra követted a fenti lépéseket, a Xiaomi fiókod létre is jött. Innentől kezdve ezzel tudsz bejelentkezni a Xiaomi ökoszisztémába tartozó más eszközökről, és ha engedélyt adtál a szinkronizálásra, akkor ez is megtörténik.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.