Xiaomi Black Friday a Mi-Home.hu-n!

Xiaomi Black Friday a Mi-Home.hu-n!

Szédületesen jó árak a Mi-Home.hu oldalán! Ugye nem gondoltad, hogy mi kihagyjuk a Black Friday-t? Rögtön a Mi-Home nyitási ajánlatokat követően szuper kedvezményekkel jövünk a Xiaomi Black Friday keretében. Ne hagyd ki a lehetőséget, számtalan okostelefon és okoseszköz vár rád, melyeket akár 50 %-os kedvezménnyel is beszerezhetsz. Érdemes volt várni a hónap utolsó péntekét!

Xiaomi Black Friday - nem csak 1 napig!

Érdemes figyelned a Mi-Home.hu oldalát, ugyanis nem csak november 26-án lesznek elérhetők a különleges ajánlatok. Mi Ionic Hair Dryer 47 % kedvezménnyel, Mi Air Purifier Pro H 30 000 Ft-tal olcsóbban, Mi Smart Electric Toothbrush T500 46 %-os árcsökkenéssel? Igen, ez csak pár akció, ami a Mi-Home.hu Xiaomi Black Friday eseményén elérhető, de ennél még sokkal több tuti árat adtunk! Böngéssz kedvedre a Xiaomi Black Friday oldalon, itt mindent látni fogsz egy helyen!

Még olcsóbban megszerezheted - regisztrálj és jelentkezz be fiókodba!

Bizony, jól látod! Néhány Xiaomi termék esetén extra kedvezményt biztosítunk regisztrált és bejelentkezett felhasználóinknak. Ha beléptél Mi-Home.hu fiókodba, már láthatod is a legjobb árat! Ugye milyen egyszerű? Ezt kár lenne kihagyni! Nézd meg többek között a Mi TV P1 55", a Mi Electric Kettle vagy a Mi Box S akciót, amit csak neked tartogattunk! Ha pedig hírlevelünkre is feliratkozol, mindig elsőként fogsz értesülni újdonságainkról és nagyszerű árainkról.

Micsoda, dupla Mi Coin?

Igen! Rendelésed most dupla Mi Coin-t ér, amit következő vásárlásodnál már akár fel is tudsz használni! Na de pontosan hogyan is működik a Mi Coin rendszer? Erről bővebben olvashatsz a Mi Coin Rendszer oldalon! Itt minden információt megtalálsz a beváltásról. Ezzel csak jól jársz, miért ne használnád ki a Xiaomi Black Friday előnyeit?
Maradt még kérdésed? Keress minket nyugodtan az info@mi-home.hu e-mail címen és örömmel segítünk neked bármiben!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.