Karácsonyi meglepetések a Mi-Home.hu-n!

Karácsonyi meglepetések a Mi-Home.hu-n!

A karácsony kicsit előbb érkezett a Mi-Home.hu-hoz! Eszméletlen akciók várnak, ráadásul minden nap változó kedvezményekkel füszerezzük az adventi visszaszámlálást! Tekintsd meg napról napra a legjobb ajánlatokat és lepd meg szeretteidet kedvenc Xiaomi termékükkel! Már megvetted az összes karácsonyi ajándékot? Az sem baj! Nálunk biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb ajándékot is.

Okostelefon a karácsonyfa alatt

A Mi-Home.hu kínálatában most számos Xiaomi okostelefont vehetsz meg kedvezményesen! Szeretnéd lecserélni régi készüléked vagy meglepnéd egy új mobillal párod? Itt a remek alkalom, hogy válts, hiszen most akciósan lehet tiéd az áhított telefon, ráadásul most az ünnepek is indokolják, hogy kedveskedj kicsit magadnak vagy másoknak! Böngéssz kedvedre a karácsonyi ajánlatok közt, mert ha okostelefonra most nincs szükséged, akkor is találhatsz kedvedre való eszközöket!

Adventi ajánlatok - regisztrálj és jelentkezz be fiókodba az extra kedvezményért!

Hogy miért éri meg Mi-Home.hu fiókkal rendelni? Mert bejelentkezett felhasználóként most minden nap plusz leárazást biztosítunk egyes termékekre! A Mi-Home.hu karácsonyi oldalán az adventi naptár rengeteg meglepetést tartogat, érdemes követned és minden egyes nap kinyitnod egy új ablakot! Vajon a holnap mit tartogat? Érdemes tippelned, mert most egy nyereményjátékot is indítottunk Facebook oldalunkon. Ha jól tippelsz, akár még a karácsonyi vásárlásod is megtámogathatjuk!

Okoseszközök minden mennyiségben

A Mi-Home.hu karácsonyi ajánlatai között nem csupán okostelefonok, hanem a legkülönbözőbb okoseszközök is szerepelnek! Szeretnéd meglepni a nagymamát egy Mi Air Fryer-rel? Nem gond! Vennél az öcsinek egy elektromos rollert? Több közül is választhatsz! Felejthetetlenné tennéd a szentestét egy családi mozizással? Válassz a Mi TV P1 szériából! Ugye nem kell tovább sorolnunk, miért érdemes már most ünnepelni a karácsonyt?

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.