Befagyasztottuk az árakat!

Befagyasztottuk az árakat!

Ha január, akkor árfagyás! Szuper okostelefonokat választottunk téli promóciónkhoz, de ez még nem minden! Minden okoseszközre -5% kedvezményt és dupla Mi Coin-t adunk, de a Xiaomi Pad 5 vásárláshoz is biztosítunk valami extrát! Most mindenképp érdemes vásárolnod, mert ilyen ajánlatok nem lesznek minden nap!

Xiaomi Pad 5 és ajándék kupon!

Bizony, most minden Xiaomi Pad 5 vásárlása esetén 8000 Ft értékű vásárlási utalványt adunk ajándékba! Az ajándék kupont következő Mi-Home.hu rendelésednél tudod felhasználni. Ugye milyen jó? A Xiaomi tablet ráadásul egy igen jó választás, ha munkáról vagy akár szórakozásról van szó. A nagy méretű, 11″-es kijelző, a stílusos kialakítás és a csúcsminőségű konfiguráció garantáltan megfelel az igényeidnek. A Qualcomm® Snapdragon™ 860 processzor és a 120Hz-es magas képfrissítés szuper gördülékeny élményt nyújt. Az extra nagy, 8720mAh-ás (typ) kapacitású akkumulátor pedig biztosítja a kívánt teljesítményt. A Xiaomi Pad 5 ezzel együtt tökéletesen látható bárhol, bármikor. Az alacsony kékfényű kijelző erős védelmet nyújt a szemed számára. A kijelző külön környezeti fényérzékelővel is rendelkezik, amely biztosítja a pontos alkalmazkodást bármilyen fényviszonyhoz.

Okostelefon-leárazás!

Válogass kedvedre a Xiaomi és Redmi okostelefonok között! Szinten minden igénynek megfelelő mobilokat találsz a téli ajánlatok között, érdemes körülnézned, ha az újévi fogadalmat egy telefoncserére is kitért! Személyes kedvencünk az 5000 mAh-es akkumulátorral rendelkező Redmi 9A, az FHD+ kijelzős és négykamerás Redmi 10 és az igazán stílusos Xiaomi 11 Lite 5G NE, melyek most a kedvezményes áruk mellett egy Mi Meglepetést is tartalmaznak! Valami másra vágysz? Nézd meg teljes telefonkínálatunkat!

Különleges ajánlat az okoseszközökre!

Az okostelefonok és tablet kivételével minden okoseszközre van valami igazán különleges akciónk. Hogy mi is az pontosan? Nem csupán -5% engedményt biztosítunk, hanem dupla Mi Coin-t is szerezhetsz, ha veszel például egy Xiaomi Air Fryer-t vagy egy Mi Desktop Monitor 27"-t! Persze, nem csak ezek a termékek kapják meg a leárazást, hanem szinte bármi, amire csak vágysz! Böngéssz az elektromos rollerek, okostévék között, vagy most ruházz be egy új légtisztítóra, fogkefére. Szörfözz kedvedre a Mi-Home.hu oldalán és találd meg a kiszemelt Xiaomi-dat!

Ne habozz, az akció január végéig tart, de korlátozott mennyiségben elérhetők a termékek! Érdemes feliratkoznos hírlevelünkre, hiszen ott mindig elsőként értesülhetsz az aktuális leárazásainkról és legújabb eszközeinkről!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.