Megérkezett a Redmi Note 11

Megérkezett a Redmi Note 11

Itt az ideje, hogy egy kicsit többet meséljünk a múlt heti főszereplőről. Talán már hallottad a hírt, hogy a Redmi Note 11 már kapható nálunk, de érdekel, hogy mit hoz a Redmi Note 10 megragadó utódja? Ma minden kérdésére választ kaphatsz. Tarts velünk, hogy a Redmi Note család új tagjának szakértője legyél!

Pótolhatatlan teljesítmény

Mit jelent ez a kifejezés? A legmagasabb osztályba tartozó egyedi jellemzők és alkatrészek egész sora. De kezdjük az elejéről, és nézzük meg, mi van a motorháztető alatt... vagy inkább a burkolat alatt ebben az okostelefonban. Az egész gépet a 6 nm-es Snapdragon® 680 processzor hajtja, amely a MIUI 13 operációs rendszerrel együtt biztosítja a telefon villámgyors működését. Az alkatrészek gyors teljesítménye mellett a 90 Hz-es érzékeny képernyő a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti. A játékok és sportműsorok kedvelőinek nem lesz okuk panaszra, mert a legmagasabb minőségű megoldásokkal van dolgunk. Elmondható, hogy a magas szintű szórakoztatás szinte bele van írva az új Redmi Note 11 specifikációiba.

Megörökíti a nap szépségét!

Valószínűleg az is fontos számodra, hogy a következő okostelefonod a lehető legjobban rögzítse a fontos pillanatokat. Nos, ez egy jó dolog, mert a Redmi Note 11 rendelkezik az összes tulajdonsággal, hogy pontosan ezt tegye. Az előnyök listája azzal a ténnyel kezdődik, hogy itt négy egyedi lencséből álló elrendezésről van szó. Fordítsuk figyelmünket először a leggyakrabban használtra. Természetesen az 50 megapixeles főkameráról beszélünk, amely képes a teljes színskálát egyetlen képkockában megörökíteni, tökéletesen megragadva a pillanatot, amelyet éppen átélni készülsz. Ezt egy 8 megapixeles nagylátószögű és egy 2 megapixeles makroobjektív, valamint egy ugyanilyen felbontású mélységérzékelő támogatja. Így bármit is találsz szépnek vagy különlegesnek, mindig megörökítheted.

Mindig készenlétben

Egy olyan valóságban, ahol egyre inkább függünk az elektronikától, nincs hely az állandóan lemerülő eszközöknek. Ezért a legújabb Redmi Note 11 esetében nemcsak arról gondoskodtunk, hogy az 5000 mAh-es akkumulátor kivételesen hosszú élettartamú legyen, hanem arról is, hogy pillanatok alatt újra teljes erőre kapjon. A 33W Pro funkcióval egy óra töltés után akár 22 órán át is élvezheted kedvenc produkcióidnak megtekintését, vagy egy majdnem 200 órán át tartó zenehallgatást.

Mindez csinos formába csomagolva

Mennyit nyomhat egy szinte korlátlan képességgel ellátott erőmű? Kiváló sztereó hangszórókat, NFC modult, 6,43" FHD+ AMOLED DotDisplay kijelzőt, erős processzort, minden fotós felszerelést és még sok mást sikerült egy mindössze 179 grammos okostelefonba zárni. Vékony és tele van erővel, a Redmi Note 11 már készen áll a Mi-Home.hu oldalon, hogy meghódítson!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.