Éld át a Xiaomi lenyűgöző vetítését!

Éld át a Xiaomi lenyűgöző vetítését!

Közelegnek az ünnepek és ezzel együtt az ajándékozás, az esti közös filmezés és a pihenés ideje következik. Érdemes figyelned, ha kuckózáshoz valami különlegesre vágysz, hiszen ezen a télen elhozzuk számodra a hihetetlen moziélményt a Mi Smart Projector 2 segítségével. Mit szólsz ehhez a fantasztikus hírhez?

Mi Smart Projector 2

Ha ránézel erre a csodára, rájössz, hogy a régi idők kivetítője mára a múlté. Ahhoz, hogy az ünnepek alatt lenyűgözd családod, nem elég leporolni az elavult filmes kiegészítőket, amiket a pincében vagy a padláson tárolsz. És azt is tudjuk, hogy hiába dobnád fel a hangulatot egy kis popcornnal, leülni egy egyszerű képernyő elé még mindig nem az igazi. Gondolkozz valami új megoldáson, mint például a Mi Smart Projector 2. Ennek a modellnek a tervezésekor a régi projektorok hátrányaival is számoltak, s teljesen kiküszöbölték azokat. Biztosan emlékszel még az iskolás évekre, amikor a könyvekre kellett helyezni a készüléket, hogy egyenletes képet kapjunk. Ez már a múlté, most ezt a problémát megoldja az automatikus trapéztorzítás-korrekció.

Hibátlan hangzás

Emlékezz vissza egy tanórára, amikor kivetítőt használtatok. Ugye eszedbe jut a hangszórók megrendítő, fejfájást okozó recsegése? Ha ezt az emléket próbálod kitörölni a fejedből, a Xiaomi Mi Smart Projector 2 ebben is tud segíteni! A Dolby Audio™-val együttműködve a régi, kellemetlen hangok nem fognak többé kísérteni. Add át magad egy fantasztikus műsornak, képileg és hangilag is lenyűgöz. Mindez egy kis dobozban, ugye milyen mesés? A családi filmezésnek nem kell rögtönzöttnek lennie, teremtsd meg a profi moziélményt a Mi Smart Projector 2-vel.

Minden egyben!

Rengeteg lehetőséget kínál ez a kicsi, de egyedi eszköz. Azt gondolhatnánk, hogy a mozis effekteket nem lehet bezárni egy 115 x 150 x 150 mm-es dobozba ... És a Xiaomi tervezőknek mégis sikerült! A Mi Smart Projector 2-höz bármilyen készüléket csatlakoztathatsz. Az alábbi csatlakozók állnak rendelkezésedre:
• HDMI
• USB 2.0
• Jack csatlakozó

Mit tartogat a jövő?

Vajon a Xiaomi Mi Smart Projector 2 elérhető lesz a Mi-Home.hu oldalán? A válaszra még várnod kell ugyan, de a hírlevélre való feliratkozással biztosíthatunk, hogy ne maradj le a nagy bejelentésekről!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.