Xiaomi Outdoor Camera CW400: Részletes áttekintés

Xiaomi Outdoor Camera CW400: Részletes áttekintés

A Xiaomi Outdoor Camera CW400 egy kiváló minőségű biztonsági kamera, amely tökéletes otthoni és kereskedelmi használatra egyaránt. Úgy tervezték, hogy tartós legyen és ellenálljon a zord kültéri körülményeknek, így ideális a különböző időjárási körülmények között történő használatra.

Dizájn

A kamera egyik figyelemre méltó tulajdnonsága, a Xiaomi Outdoor Camera CW400, a vízálló kialakítás. IP66-os minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll az erős esőnek. Ezáltal tökéletes kültéri használatra, és ideális a szélsőséges időjárási körülményekkel rendelkező területeken való használatra. A kamera kettős belső antennás kialakítása Xiaomi Outdoor Camera CW400 az egyik erőssége. Ez a nagy teljesítményű, kettős antennás kialakítás nagy távolságokra is stabil átvitelt biztosít. Ez megnöveli az átviteli távolságot, így a kamera gond nélkül továbbítja az adatokat. Ezenkívül a belső kettős antennás kialakítás fokozza a Wi-Fi jelet, így a jel tisztább és stabilabb lesz. Ez elengedhetetlen egy kültéri megfigyelő kamera esetében, mivel a képeket és videókat valós időben kell továbbítania a felhasználónak. Összefoglalva, a Xiaomi Outdoor Camera CW400 kettős antennás kialakítása javítja a kamera teljesítményét és megbízhatóságát, biztosítva, hogy a felhasználók kiváló minőségű képeket és videókat kapjanak valós időben.

Jellemzők

A helyiség egyik kiemelkedő jellemzője Xiaomi Outdoor Camera CW400 a nagy, 2560 x 1440p felbontás. Ez biztosítja, hogy a kamera által rögzített képek és videók tiszták és jól elkülönítettek legyenek, így a felhasználók részletes képet kapnak a potenciális biztonsági fenyegetésekről. A kamera széles látószögű objektívvel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy nagy területet rögzítsen, így ideális kültéri használatra. A kamera fejlett éjjellátó technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok mellett is tiszta képeket és videókat rögzítsen. Beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, így a felhasználók bárkivel kommunikálhatnak a kamera hatótávolságán belül. A kétirányú hangfunkciónak köszönhetően ez rendkívül hasznos lehet a potenciális tolvajok elrettentésében, vagy egyszerűen csak a szeretteink ellenőrzésében, amikor Te távol vagy. A Xiaomi Outdoor Camera CW400 biztonsági funkciói mellett számos olyan kényelmes funkcióval is fel van szerelve, amelyek megkönnyítik a használatát. Egy felhasználóbarát alkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a kamera funkcióihoz és élő képeket nézzenek meg bárhonnan, ahol van internetkapcsolat. A Xiaomi Outdoor Camera CW400 helyi és felhőalapú tárolási lehetőségeket kínál a rögzített képek számára. Támogatja a legfeljebb 256 GB-os Micro SD-kártyákat23. Ez kettős védelmet biztosít a kritikus információk számára, mivel a videofelvételeket különböző tárolási módokon tárolja, beleértve a helyi microSD-kártyát és az automatikus hurokfelvételt. Minden MJA1 biztonsági chip saját privát kulccsal és tanúsítvánnyal rendelkezik a biztonságos kommunikáció és tárolás érdekében.

Végső következtetés

Kültéri helyiség Xiaomi Outdoor Camera CW400 elérhető a Mi-Home.hu-n nagyszerű áron, így megfizethető és megbízható biztonsági megoldást kínál bármely otthon vagy vállalkozás számára. Kiváló minőségű kamera, rengeteg funkcióval, így a legjobb vétel. Akár otthonát, akár vállalkozását szeretné megvédeni, a Xiaomi Outdoor Camera CW400 remek választás.

Szeretnél többet megtudni?

Maradj naprakész a világunk legújabb megjelenéseivel és híreivel! Kövesd a blog-ot, hogy elsőként értesüljön exkluzív információkról. Ne felejts el követni minket a Facebook oldalunkon a napi frissítésekért és különleges meglepetésekért. Csatlakozz szenvedélyes közösségünkhöz!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.