Tudjuk a Xiaomi 14-es sorozat megjelenési dátumát!

Tudjuk a Xiaomi 14-es sorozat megjelenési dátumát!

A pillanat, amelyre sok technológia rajongó várt, gyorsan közeledik - a Xiaomi 14 Sorozat! Az új okostelefonok érkezése ebben a csúcskategóriás sorozatban egyben a mobilfotózás új korszakának érkezését is jelzi. A Xiaomi, amely arról ismert, hogy innovatív megoldásokat hoz a piacra, Leica márkájú objektíveket kínál majd a premier telefonokban. Ez kivételes fotóminőséget és úttörő képességeket ígér, amelyek megváltoztatják a fotózásról alkotott elképzeléseidet.

Xiaomi 14 + Leica = Fotózás új szinten

Leica objektívek Xiaomi 14 Sorozat egy igazi újító. A legendás márkával való együttműködésnek köszönhetően, Xiaomi 14 olyan fejlett optikát kínál, amely páratlan élességet, felbontást és színvisszaadást biztosít, ami még a legnehezebb fényviszonyok között is kivételes minőségű képet eredményez. Az okostelefonok fejlett szoftverrel és intelligens fotósegítő algoritmusokkal is rendelkeznek majd, amelyek maximalizálják az egyes képekben rejlő lehetőségeket, automatikusan kiválasztva a képkocka körülményeinek megfelelő paramétereket. Természetesen semmi sem akadályozza meg abban, hogy Te teljes mértékben átvedd az irányítást a fényképezőgép beállításai felett! A számos lehetőség közül két üzemmód emelkedik ki: a "Leica Authentic Look", amely a maximális fotóhűségre összpontosít, és a "Leica Vibrant Look", amelyben bár a képkocka természetessége megmarad, a színek és a telítettség kissé felerősödnek. A további részletekkel meg kell várnunk a hivatalos bemutatót, amely február 25. lesz!

Csatlakozz hozzánk és maradj naprakész

Xiaomi 14 Sorozat bemutatója egy olyan esemény, amely biztosan nem kerüli el a fotózás és a technológia szerelmeseinek figyelmét. Arra bátorítunk Téged, hogy rendszeresen látogasd meg a blogot és profilunkat Facebookon, így nem maradsz le semmilyen frissítésről erről az izgalmas bejelentésekről és más hírekről a Xiaomi világából. Csatlakozz hozzánk még ma, és fedezd fel, hogy a Xiaomi 14 Sorozat a Leica objektívekkel hogyan változtatja meg a fotózás világát!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.