Xiaomi 14 - Mobil élmény új szinten

Xiaomi 14 - Mobil élmény új szinten

A Xiaomi ismét hullámokat vert a mobiltechnológia világában az új csúcsmodelljének bemutatásával, Xiaomi 14, mostantól a Mi-Home.hu oldalon is elérhető. Ultravékony kialakításával és kivételes teljesítményével ez a telefon újradefiniálja a mobiltechnológia megtapasztalásának módját.

Kijelző

Xiaomi 14 6,36 hüvelykes LTPO OLED kijelzővel rendelkezik, 1200x2670 pixeles felbontással. Változtatható frissítési frekvenciát kínál 1 és 120 Hz között, maximális fényereje pedig 3000 nits. A képernyőt Gorilla Glass Victus üveg védi, ami fokozott tartósságot biztosít.

Teljesítmény

A telefont a Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet hajtja, és különböző tárolási opciókkal érkezik, de Magyarországon a 12 GB-os változatot kapjuk 512 GB-os tárolóval. Xiaomi 14 Android 14 operációs rendszeren fut a HyperOS felhasználói felülettel, ami zökkenőmentes és gyors élményt nyújt.

Kamera

Ami a kamerát illeti, Xiaomi 14 három, egyenként 50 megapixeles Leica kamerával rendelkezik, széles, teleobjektíves és ultraszéles objektívekkel. A fő kamera 1/1,31"-es érzékelővel, f/1,6 rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral (OIS) rendelkezik. A telefotó kamera 10 cm-től támogatja a makrófotózást, az ultraszéles kamera pedig 115°-os látómezővel rendelkezik.

Akkumulátor

A 4610 mAh kapacitású akkumulátor támogatja a 90 W-os vezetékes és 50 W-os vezeték nélküli töltést, így a telefon egész nap működőképes marad. Emellett 10W-os fordított vezeték nélküli töltést is kínál, így a telefon vezeték nélküli töltővé válik, így vezeték nélkül töltheti fejhallgatóit, vagy akár egy másik telefont is, amely lehetővé teszi ezt a funkciót.

Az Te igényeidhez igazítva.

Xiaomi 14 fekete, fehér és jáde zöld színben kapható. További jellemzői közé tartozik az IP68-as por- és vízállóság, a sztereó hangzás, az NFC és az infravörös. A lényeg, Xiaomi 14 egy lenyűgöző okostelefon, amely számos csúcsfunkciót kínál. Nagy előrelépés az okostelefon-technológiában, és remek példája a Xiaomi elkötelezettségének, hogy a legújabb innovációkat hozza el a fogyasztóknak.

Fogadj a minőségre

Xiaomi 14 mostantól a Mi-Home.hu oldalon is elérhető, ahol az innováció és a minőség találkozik. Ha a Mi-Home.hu-nál vásárol, nem csak egy csúcskészülékben, hanem kiváló szolgáltatásban és szakértői támogatásban is részesülhetsz. Fedezd fel a mobiltechnológia jövőjét a Xiaomi 14 - stílusos, nagy teljesítményű partner a digitális élet minden területén. Vásárolj most a Mi-Home.hu oldalon, és tapasztald meg a Xiaomi legjobbját!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.