A Xiaomi új okosórái és aktivitásmérői

A Xiaomi új okosórái és aktivitásmérői

Hello, hallottál már a legújabb technológiai csodákról, amelyek most érkeztek a Mi-Home.hu-hoz? Természetesen a Xiaomi okosóráiról és aktivitásmérőiről beszélünk, amelyek nem csak stílusosak, de tele vannak olyan funkciókkal, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Mai cikkünkben közelebbről megnézzük a premier modelleket, amelyek elrabolják majd a szíveteket és a csuklótokat. Készülj fel egy adag csúcstechnológiára elegáns csomagolásban!

Az okosóra új definíciója

Xiaomi Watch 2 több mint egy óra - ez a Te új, intelligens, mindennapi társad. Nagy, könnyen leolvasható 1,43"-os AMOLED képernyővel rendelkezik, amely kivételes képminőséget és könnyű leolvasást biztosít minden körülmények között. Kiterjedt egészségmegőrző funkciókkal, mint például pulzusmérés, alvásminőség-ellenőrzés és 24 órás vér oxigénszint-mérés, Xiaomi Watch 2 a tökéletes partner mindazok számára, akiknek fontos az egészségük és a fittségük. A Wear OS + MIUI Watch sportalkalmazás több mint 160 edzésmóddal lehetővé teszi, hogy az aktivitást a személyes preferenciáidhoz igazítsd. Ráadásul a hosszú, akár 65 órás akkumulátor-üzemidővel elfelejtheted a mindennapos töltés bosszúságát. A Xiaomi Watch 2 a stílus, a funkcionalitás és a modern funkciók kombinációja, amely minden napot még jobbá tesz.

Elegancia és hatalom egyben

Xiaomi Watch S3 a fejlett technológiával kombinált elegancia szimbóluma. Ez az okosóra nemcsak a rendkívüli dizájnról, hanem a gazdag képzési lehetőségekről és a készülék megjelenésének széles körű személyre szabásáról is szól. Kiváló minőségű anyagokból készült, és kiemelkedik tartósságával és fényűző kivitelezésével. Az Always On Display funkciót támogató 1,43"-os AMOLED képernyő garantálja a kiváló olvashatóságot, a fejlett egészségügyi funkciók pedig ideális választássá teszik az aktív és testtudatos emberek számára. Akár lelkes sportoló vagy, akár egyszerűen csak értékeled a stílust és a kényelmet, a Xiaomi Watch S3 mindenben megfelel az elvárásaidnak.

Az Te személyi edződ

A Xiaomi Smart Band 8 Pro segítségével a fizikai aktivitás és az egészség nyomon követése minden eddiginél egyszerűbbé válik. Ez az okospánt ötvözi a modern dizájnt a fejlett megfigyelési funkciókkal, hogy segítsen az egészséges életmód fenntartásában. A pontos pulzusérzékelővel, alvásfigyelő funkcióval, valamint a fizikai aktivitás számos különböző típusának (több mint 150 üzemmód!) nyomon követésére való képességével a Xiaomi Smart Band 8 Pro tökéletes eszköz mind a sportban jártasak, mind a kezdők számára. A hosszú, akár 14 napos akkumulátor-üzemidő és az 5ATM vízállóság csak a hab a tortán, amit ez a Xiaomi intelligens szalag kínál.

Új kezdetek ideje a Xiaomival

A tavasz a tökéletes alkalom arra, hogy valami újba kezdj, vagy felpörgesd az edzésprogramodat. Akár futást, kerékpározást vagy rendszeres edzőtermi látogatást tervezel, a Xiaomi okosórák és karpántok nélkülözhetetlen társaid lesznek. Minden lépést, minden szívverést és minden elégetett kalóriát rögzítenek, így pontosan elemezheted a fejlődésedet és módosíthatod az edzéstervedet. Ne várj tovább! Kezd a tavaszt a Xiaomival, és tedd fitneszcéljait minden eddiginél könnyebben elérhetővé.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.