Wi-Fi 6 a Xiaomi Router AX3200-ban!

Wi-Fi 6 a Xiaomi Router AX3200-ban!

A Xiaomi routerek családja az utóbbi időben sokat bővült, de ez nem csoda, tekintve a gyors adatátviteli sebességüket! Legújabb tagja - a Xiaomi Router AX3200 igazi rekorddöntő a tiszta sebesség tudományágában. A Wi-Fi 6 technológia támogatása 3202 Mbps ultragyors vezeték nélküli adatátviteli sebességet eredményezett. Hogy ez mit jelent? Elméletileg csúcssebességet és nulla késleltetést jelent. És a gyakorlatban? Szintén a legjobb átviteli sebességet és nulla késleltetést...

Mi az a Wi-Fi 6?

Egy újabb szám a névben még több vezeték nélküli adatátviteli képességet jelenthet, és ez a Xiaomi Router AX3200 esetében is így van! E varázslatos név mögött több van, mint csak egy újabb szám. Ez az internet teljesítményének következő generációja! Ennek a technológiának köszönhetően a legújabb Xiaomi router megkapta azt a képességet, hogy akár 3202 Mbps sebességgel is továbbítson információt. Ilyen gyorsasággal a rendelkezésedre állva garantáltan nulla késleltetéssel játszhatsz online játékokat, és villámgyors átvitelre számíthatsz fájlok letöltésekor.

Antennák a felvonuláson túl

Egy közismert mondás szerint a mennyiség nem egyenlő a minőséggel, ami mai hősünk esetében abszolút nem igaz! A 6 antenna a Xiaomi Router AX3200-ban teljes teljesítményt jelent, ráadásul a legújabb technológiával támogatva. Mi ez? A Beamforming elősegíti a legjobb hatótávolság kiépítését a routertől fallal, vagy akár több fal által is elválasztott eszközök számára! Többé nem kell aggódnod a router elhelyezése miatt - csak helyezd el ott, ahol neked kényelmes, és a Beamforming technológia olyan minőségű kapcsolatot biztosít, amit az eszközeid eddig nem ismertek!

Nem csak 5GHz

A Xiaomi Router AX3200 csatlakozási sebességét nemcsak az 5GHz-es sáv, hanem a széles körben használt 2,4GHz-es sáv is képviseli. Miért használnál 2,4GHz-et, amikor hozzáférhetsz a sokkal gyorsabb és jobb 5GHz-hez? Kiváló kérdés! Több, egyetlen 5GHz-es hálózathoz csatlakoztatott eszköz használata lassulást okozhat, amit természetesen szeretnénk elkerülni. A Xiaomi Router AX3200 segítségével elsődleges eszközeid az 5GHz-es hálózatra, másodlagos eszközeid pedig a 2,4GHz-es hálózatra csatlakoztathatod, és élvezheted a maximális adatátvitelt anélkül, hogy az értékes internetsebességet feláldoznád. Az olyan további technológiák, mint a MU-MIMO és az OFDMA csak megerősítik, hogy ez az útválasztó a lehető legalacsonyabb válaszidő és maximális átviteli sebesség biztosítására készült. Mindezek mellett van még egy praktikus megoldás a 2,4 GHz-es hálózatra, mégpedig a kompatibilitás. Néhány Smart Home eszközt vagy régebbi telefont úgy alakítottak át, hogy ezzel a bizonyos sávval működjön. A legújabb Xiaomi routerrel garantált, hogy bármelyik eszköz a legnagyobb sebességű átvitelt kezeli!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.