A Xiaomi legújabb okosórája

A Xiaomi legújabb okosórája

A webshopunkban található sportórák két "család" körül forognak. Az egyik oldalon a Mi Watch és a Mi Watch Lite áll, míg a másik oldalon a Mi Smart Band teljes generációja. Nagy örömmel jelentjük be egy új család megjelenését, amelyben kulcsszerepet játszik az alapítója és így a mai szöveg hőse, a Redmi Smart Band Pro. Vajon felér majd azzal a népszerűséggel, amellyel a világhírű és közkedvelt Mi Smart Bandek a kezdetektől fogva találkoztak? Erre jó esély van. Nézzük tehát, mit tartogat számunkra a Xiaomi legújabb sportórája.

Rengeteg funkció

Ahhoz, hogy egy sportkarkötő vásárlásra ösztönözzön, számos funkcióval kell rendelkeznie. Rengeteg elvárással szembesül, de a legfontosabbnak a tartósság tűnik. Egy ilyen típusú órát szinte folyamatosan viselnek. Funkcióit mind nappal, mind éjszaka teljesíti, így a kényelem fontossága itt meglehetősen magasra rangsorolódik. A Redmi Smart Band Pro határozottan megfelel a kihívásnak. Tökéletesen körbetekeredik a csukló körül anélkül, hogy a legkisebb kényelmetlenséget okozná. Ezenkívül akár 50 ATM vízállósággal is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy ne csak a felszínen, hanem a víz alatt is ellenőrizze az eredményeket. Hogy bátorítson, a készülék 110 sportmóddal rendelkezik. Ez a funkcionalitás biztosan a lehető legpontosabban értékeli az edzést.

Séta

Tudtad, hogy már napi tizenöt perc séta is csökkentheti a szívroham kockázatát? Ez azt jelenti, hogy a Redmi Smart Band Pro segítségével könnyebben vigyázhatsz az egészségedre. Emellett rendkívül hatékony eszköz a karcsú alakhoz vezető út megtételéhez. Séta közben ritkán jut eszedbe, hogy a kalóriaégetés és a futott kilométerek mérésére szolgáló eszközt használd. A legújabb Xiaomi órával többé nem kell ilyen apróságokkal bajlódnod. A gyalogló üzemmód magától aktiválódik azáltal, hogy felismeri, mit csinálsz éppen.

Alvás

Bármilyen szellemi vagy fizikai kihívást a legjobb teljesen kipihenten megkezdeni. Ebben az összefüggésben nem feledkezhetünk meg az alvásról sem, amelynek megfelelő mennyisége és minősége is befolyásolhatja a hangulatunkat az egész nap folyamán. Ahhoz, hogy adatokat kapjunk erről a tevékenységről, elég, ha nem vesszük le a Redmi Smart Band Pro-t az alvás idejére. Az okosóra által menet közben rögzített releváns információkat egy dedikált alkalmazásban találod meg. Az eredmények nyilvántartását bármikor elemezheted, és megfelelő következtetéseket vonhatsz le.

Futás

Egy csodálatos éjszakai alvás után megduplázott erővel térhetsz vissza a keményebb edzéshez. Ahogyan a gyaloglásnál, úgy a futás előtt sem kell bajlódnod a megfelelő üzemmód bekapcsolásával. Csak vedd fel az órádat, és kezdj el futni! A megfelelő program magától bekapcsol az új Redmi Smart Band Pro készülékeden.

Edzés, szórakozás, alvás, ismétlés!

A futástól a testmozgás több formája sincs messze. Annyi sportkategória lesz a vadonatúj Xiaomi Redmi Smart Band Pro-n, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Az izgalmak és az erőnléti edzések örvényében azonban ne feledkezz meg az egészségedről és a biztonságodról. A Redmi Smart Band Pro a nap 24 órájában szemmel tart, figyeli a pulzusodat és a véred oxigénszintjét.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.