A lámpa, ami csak téged figyel

A lámpa, ami csak téged figyel

Amikor a családtagok többsége már alszik, gyakran akad egy csapat, aki nagyjából az éjszakai csend kezdete után szendvicset keresve oson be a konyhába. Nem kell figyelni, hogy a szekrény szélén dörmögő dörrenés vagy más azonosíthatatlan tárgy dübörgése elérje a fülünket. A zajos csintalankodó a kezével köröz a villanykapcsoló körül, de ahelyett, hogy leütné, a betonon csúszik a keze. Végül kattint egyet az elveszett kapcsolón, és az izzó villanásától elvakulva elégedetlenül felkiált. Remek, mindenki felébredt... Képzeljük csak el, mi minden lehetett volna másképp...

Most már te vagy az "éjszakai járókelő", csendben előbukkansz a hálószobádból, és elindulsz a célod felé. De nem kell kattintanod vagy botladoznod. Nincs szükség telefonra vagy zseblámpára. Egyszerűen csak sétálsz előre, és a fény magától jön, mert a Mi Motion-Activated Night Light 2 Bluetooth lámpa éjjel is őrködik! Bemutatkozik a Bluetooth-os Mi Motion-Activated Night Light 2, nézd meg, mit tud és milyen gyönyörűen néz ki!

Egy okoslámpa, amely tudja mikor van rá szükséged

Mint láthatod, a mai bejegyzés sztárja a Mi Motion-Activated Night Light 2 Bluetooth. Ez a mozgásérzékelős lámpa, több olyan funkcióval rendelkezik, amelyek egyedivé teszik. Hasznos lesz a folyosókon, lépcsőházakban és még a verandán is. Ahhoz azonban, hogy eldönthesd, hova való, először is meg kell nézned, és egy kicsit több információt kell szerezned róla. Kezdjük azzal, hogyan kell felszerelni.

Egy csettintés és már kész is

A Mi Motion-Activated Night Light 2 Bluetooth megvásárlása után már csak három lépés választ el a használatától.
• Csomagold ki a készüléket, és tegyél bele 3 darab AA elemet.
• Válaszd ki és tisztítsd meg a helyet, ahová a Mi Motion-Activated Night Light 2 Bluetooth készüléket helyeznéd.
• Húzd le a matrica védőrétegét, rögzítsd, és próbáld ki az új kütyüt!

Fontos, hogy a lámpát a megfelelő szögben helyezzük el a magassághoz igazítva. Ha magasra szeretnéd felszerelni, akkor a föld felé irányítsd; ha nagyon alacsony helyre tennéd, akkor a fény, amit sugároz, felfelé irányuljon. Így az érzékelő érzékelni fogja a közvetlen közelében mozgó embereket és állatokat.

Mikor fog felvillanni?

A megvilágítás, a mozgásérzékelés és a szoba fényerőszintjének érzékelése a Mi Motion-Activated Night Light 2 Bluetooth három fő funkciója. Az érzékelők lehetővé teszik, hogy a szoba magától világítson, amikor belépsz oda. Ennek eredményeképpen az ilyen típusú világítással felszerelt ház az intelligens otthon futurisztikus hangulatát kelti. Megoldásunk tökéletes a feledékeny emberek számára. Ha mindig későn jut eszedbe, hogy lekapcsold a villanyt, miután elhagytad a szobát, ez a kütyü megoldja a problémádat! Ráadásul a teljes okosotthon-élmény érdekében a hamarosan megjelenő Xiaomi lámpa képes lesz Bluetooth átjárón keresztül más eszközökkel is összekapcsolódni.

Ne maradj le!

Te is nagyon várod már? Iratkozz fel hírlevelünkre és várd a Mi Motion-Activated Night Light 2 Bluetooth megjelenését Mi rajongóként!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.