A Xiaomi új csavarhúzója

A Xiaomi új csavarhúzója

Jó idők jönnek az amatőr szerelők számára! A nemrég köztudatba kerülő Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill nem egyedül fog megjelenni! Közeli társa, a Xiaomi Electric Precision Screwdriver minden ezermester örömére helyet kap blogunkon! Ez azt jelenti, hogy talán hamarosan forgalomba is kerülhet ... Egyelőre azonban nem tudunk mást ígérni, mint ennek az egyedülálló újdonságnak a bejelentését. Meghívunk most, hogy többet tudhass meg a Xiaomi elektromos precíziós csavarhúzó projektről!

Ismerősnek tűnik...

Biztos, hogy ez egy újdonság? Végül is nagyon ismerősnek tűnik... Nos, igen, ez a termék zavarba ejtően hasonlít a Mi 24-in-1 Precision Screwdriver Kit-re, de teljesen más tulajdonságokkal rendelkezik. A hamarosan megjelenő készlet nem csak a barkácsolók és villanyszerelők számára lehet vonzó, akiknek a munkája a gyorsaságról és a pontosságról szól. Ez a felszerelés ideális mindenkinek, aki szeret sajt maga megoldani a ház körüli teendőket. A bejelentett Xiaomi Electric Precision Screwdriver ugyanis egy elektromos csavarhúzó. Lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt pontos és finom javításokat végezz. Ez az újdonság nem kevesebb, mint két sebességfokozattal rendelkezik, és egyetlen töltéssel több, mint 400 alkatrész csavarozására képes. E szavak hallatán csábító, hogy azonnal beszerezz magadnak egy ilyen készletet... Sajnos egyelőre csak a hírlevélre tudsz feliratkozni, hogy le ne maradj a termékbemutatóról.

24 ok, hogy várd

Akárcsak az adventi naptár esetében, itt is 24 meglepetés várja az érdeklődőket. Természetesen mindenféle, több funkciójú apróságok készletéről van szó, amelyek nem egyszer jól jönnek majd az otthoni és üzleti javítások során. Ennek az elektromos csavarhúzónak minden eleme kiváló minőségű fémből készült, ami biztosítja a tartósságot.

Mágneses tárolás

Annak is megtaláltuk a módját, hogy az összes alkatrészt rendben tartsuk. A válasz egyszerű volt, és ahogy azt már kitalálhattátok, mágnesek voltak! A Xiaomi Electric Precision Screwdriver készletet alkotó minden egyes alkatrész mágneses, így könnyen csatlakoztatható az elektromos csavarhúzóhoz. Ugyanilyen átgondolt maga a tok kialakítása is, amely a terméknek otthont ad. Az egész egy kielégítő kattanással összepattintható, ami a barkácsolás közbeni szünetben szórakoztatóvá válhat. Csak enyhén nyomd meg a tokot, és az eszközöket tartalmazó fiók kicsúszik. Nem meglepő, hogy a Xiaomi elektromos precíziós csavarhúzó számos versenyen nyertes helyezést ért el. A dizájnt elismerték az iF, Red Dot, Japan Good Design, IDEA és Chicago Good Design Awards formatervezési versenyeken.

Figyel a részletekre

Azt mondják, hogy a szerszámok a szakember ismertetőjegyei. Ha napi szinten foglalkozunk valamivel, valóban érdemes a legjobb minőségű kiegészítőkbe beruházni, mert ezek nemcsak megkönnyítik a munkát, hanem élvezetesebbé is teszik azt. Éppen ezért a Xiaomi Electric Precision Screwdriver-nek minden műhelyben állandó vendégnek kell lennie. Az eszköz nagyon ösztönösen használható, és a csúszásmentes gödröcskéknek köszönhetően biztonságosan illeszkedik a kezedbe. A csavarhúzó irányát egyetlen kattintással megváltoztathatod, és a két sebességfokozatot is ugyanilyen könnyen beállíthatod. Az egész egy olyan terméket tesz ki, amit mi magunk is nagyon várunk. Úgy gondoljuk, hogy a blog többi olvasójával együtt te is így leszel vele... Szóval mindenképpen iratkozz fel a hírlevélre, hogy naprakész maradj a Xiaomi újonnan érkező eszközeivel!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.