Pörögj fel a Redmi-vel!

Pörögj fel a Redmi-vel!

A Redmi Smart Band Pro egy mozgalmas időben érkezett a piacra, mi pedig meg is ragadjuk az alkalmat, hogy teszteljük. Hogy hogyan teljesített a tesztek során, azt alább megtudhatod!

Magas elvárások

Már az első fotók az új Xiaomi óráról elég jó enyomást keltenek. Nem csoda, hogy a bejelentés óta mindenki várta a megjelenést, és az elvárások egyre csak nőttek. Mi magunk is alig vártuk a teszteket és az első edzéseket az aktivitásmérővel a kezünkön. Végre eljött ez az idő. Tudtuk, hogy a Redmi Smart Band Pro magasra tette a lécet, így nem is vártunk mást, csak valami igazán extrát. A modern sporttechnológiának meg kell állnia a helyét a mindennapi kihívásokban és bármilyen intenzív edzésben. Így mindenki csak egy dologra gondolt: vajon a Redmi Smart Band Pro képes lesz teljesíteni az elvárásokat?

Sokoldalúság

A Redmi Smart Band Pro elsősorban egy sportóra, következésképpen hasznosnak kell lennie a különböző típusú edzések során. És ebből a szempontból a termék egy csillagos 5-öst kap. Míg az iskolában egy ilyen jegyet igen nehéz volt szerezni, itt az új Redmi szinte automatikusan megkapta. Mindezt azért, mert több, mint 110 edzésmódot bocsát a rendelkezésünkre. Nem tudtunk olyan edzéstípust kitalálni, amit ne biztosítana nekünk az óra takaros kis menüjében. Egy ilyen széles körű lehetőség még a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét. A Redmi Smart Band Pro-t akár a medencében is használhatod, köszönhetően az 5ATM vízállósági besorolásnak.

Minden esetre

A tesztelés utolsó két hetében az időjárás néha változékony volt. Ennek azonban megvoltak a maga előnyei, hiszen tesztelhettük, hogyan teljesít a Redmi Smart Band Pro kemény napsütésben és hóviharban. Egyik esetben sem találkoztunk semmilyen problémával. Erős nappali fényben a képernyő továbbra is olvasható maradt, és a hó és a fagypont alatti hőmérséklet sem befolyásolta a termék teljesítményét. Ezek az eredmények nagyban hozzájárultak újdonságunk pozitív értékeléséhez, hiszen a felhasználók jelentős része az ilyen típusú megoldásokat éppen szabadtéri tevékenységek során használja.

Eleget tesz a várakozásoknak?

Ebben a tekintetben nem lehetnek többé kétségeid! A Redmi Smart Band Pro teszi, amit tennie kell, és hogyan ... igazán jól! A vele végzett edzéseket nagyon szorosan nyomon követtük, és az okoskarkötő még a maximális erőfeszítés során is a helyén maradt. A gumi, amelyre az óra kerül, nem irritál, és nem "ütődik" a csuklónkba. A képernyő zökkenőmentesen működik és tiszta képet ad, és minden összeadódik egy nagyszerű termékké, ami a Redmi Smart Band Pro.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.