Tudnivalók a Xiaomi Watch S1-ről

Tudnivalók a Xiaomi Watch S1-ről

Kétségbeesetten vágysz egy új órára? Vagy csak egy ürügyet keresel, hogy elkezdj egy szezont a sportteljesítményed erősítésére? Ilyen alkalmakra készítettük el a Xiaomi Watch S1-et - a tökéletes okosórát, amely minden kritériumnak megfelel egy olyan eszközzel kapcsolatban, amelyet érdemes a csuklódon hordani. Ez nem csak egy gyönyörű berendezés, amely minden partin vagy ünnepségen a kiegészítőd lesz, hanem mindenekelőtt egy erőteljes, üzemmódokban és funkciókban gazdag eszköz, amely motivál, hogy feszegesd a határaid.

Gumi vagy bőr?

Az igazság az, hogy a Xiaomi Watch S1 esetében egyáltalán nem kell választanod. A készletben mindkét szíjat megtalálod: az elsőt bőrből, amely tökéletes a mindennapi és elegáns találkozókhoz, a másodikat pedig műanyagból. Az óra burkolata rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll minden viszontagságnak. A zafírüveg a hab a tortán, amely biztosítja, hogy még a legkeményebb edzések sem hagynak nyomot a Xiaomi Watch S1-en. Az ilyen védelmet itt okkal alkalmazták ... A fent említett üveglap alatt egy AMOLED technológiával készült, 1,43" méretű, kibővített képernyő található. A 466 × 466-os nagy felbontás 326 ppi-t jelent. Mi ez? Ez nem más, mint a kijelző egy hüvelykre jutó pixelsűrűsége. Ez az érték biztosítja, hogy a sportteljesítményeddel kapcsolatos hírek vagy információk teljes részletességgel megjelenjenek.

Fut és játszik veled

117 - pontosan ennyi sportmód áll a Xiaomi Watch S1 segítségével a rendelkezésedre! A legkülönfélébb fizikai tevékenységek iránt érdeklődhetsz, és garantáltan a Xiaomi okosórád is kedvelni és tisztelni fogja őket. Szeretnél jógázni, teniszezni vagy kosárlabdázni? A Xiaomi óra nagyon jól ismeri ezeket a sportágakat, és mindegyikben méri a teljesítményedet. Ha szereted a vízi sportokat, és nem szeretnéd egy lépésre sem elhagyni az okos társadat, nincs miért aggódnod. Az 5ATM vízállósági tanúsítvány azt jelenti, hogy a Xiaomi Watch S1 készülékkel akár 50 méter mélységig is lemerülhetsz! Az akár öt műholdas rendszer szoros együttműködésének köszönhetően: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo és QZSS, minden egyes útvonalat pontosan mérhetsz, így kizárva a hibázás lehetőségét.

24 órás egészségügyi felügyelet

A Xiaomi Watch S1 számos érzékelővel van felszerelve, amelyek minden nap gondoskodnak a fittségedről. A PPG pulzusszámmérés vagy a vér oxigénszintjének vizsgálata nemcsak edzés közben, hanem a mindennapi tevékenységek végzése során is fontos. Ha a Xiaomi Watch S1-et a csuklódon hordod, biztos lehetsz benne, hogy a nap 24 órájában figyelemmel kíséri az egészséged. Az alvás is az egészséghez tartozik, igaz? Ha nem hiszed el, a Xiaomi Watch S1 segítségével meg fogod tapasztalni. A Mi Watch-hoz képest továbbfejlesztett, 35%-kal pontosabb alvásmérés biztosítja, hogy minden, még a legrövidebb szundikálás is regisztrálva legyen az alkalmazásban. Ennek köszönhetően később kényelmesen összehasonlíthatod az egyes relaxálások eredményeit, és felfedezheted, hogy melyek a legjobb pihenőórák a tested számára.

Aktuális hírek

A Xiaomi Watch S1 párosítása az okostelefonoddal kényelmes hozzáférést biztosít az értesítésekhez és a hívásokhoz, amelyeket közvetlenül az óráról indíthatsz. Érezd magad a híres kémfilmek ügynökének, ha vásárlás közben titokban telefonálsz valakinek, és megkéred, hogy emlékeztessen, melyik sajtot kellene választanod. Az ilyen kiterjedt funkciók kimerítőek lehetnek, de ne aggódj, a Xiaomi Watch S1 ugyanolyan élénk, mint amilyen intelligens. A 470mAh egy ilyen kis készülékben akár 24 napos üzemidőt eredményez energiatakarékos üzemmódban. Ha rendszeresen edzel, üzeneteket olvasol az okosóra képernyőjén, és szeretsz egyszerre több funkciót használni, akkor ez az idő körülbelül 12 nap lesz. Egy vezeték nélküli töltőállomással is rendelkezik, amely azonnal feltölti az órát energiával, amint ráhelyezed.

Intelligencia, előkelőség, stílus - nyúlj a hozzád tökéletesen illő készülékhez. Válaszd ki a Xiaomi Watch S1-et most!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.