Hordozható okostelevízió - Xiaomi TV Stick 4K

Hordozható okostelevízió - Xiaomi TV Stick 4K

A Xiaomi TV Stick 4K alig több, mint egy hónapja debütált, és ez alatt a viszonylag rövid idő alatt sikerült összegyűjtenie maga köré a telemániások nagy csoportját. Mindezt az előnyök és funkciók hosszú listájának köszönhetően, amelyek már első pillantásra tetszenek a szemnek. Mi az a Xiaomi TV Stick 4K és mennyi jót kínál? Mindezekről máris mesélünk!

Mi ez pontosan?

A Xiaomi TV Stick 4K egy kisméretű, kevesebb mint 43 gramm súlyú médialejátszó, amelyet a méretének köszönhetően bárhová magaddal vihetsz. Kiváló minőségű műanyagból készült, és formája a jól ismert USB flash meghajtóhoz hasonlít, bár a képességei sokkal jobbak. A Xiaomi TV Stick 4K nem az első a maga nemében a Mi-Home.hu kínálatában. Ez a Mi TV Stick teljes értékű utódja, amely már bizonyította, hogy az ilyen típusú berendezések iránti kereslet folyamatosan növekszik. Nehéz találni ennél költségvetés-barátabb módot a streaming média legmagasabb minőségben történő elérésére. A Xiaomi TV Stick 4K elsősorban az okostévé ideális alternatívája. Mindössze annyit kell tenned, hogy HDMI-n keresztül csatlakoztatod jelenlegi tévédhez, csatlakoztatod a WiFi hálózatához, és máris megtörténik az igazi varázslat! Mit is kínál pontosan ez a kompakt, minimalista és rendkívül könnyen kezelhető kütyü?

Először is...

...Android TV™ 11, amely hozzáférést biztosít a közel félmillió készletből álló médiatárhoz! Képzeld el, hogy kedvenc filmjeid, sorozataid és műsoraid mindig nálad vannak, köszönhetően annak, hogy könnyen és gyorsan elérheted kedvenc streaming alkalmazásaid. Mostantól a Netflix, az Amazon Prime, a YouTube és sok más mindig kéznél lesz! Mindössze annyit kell tenned, hogy megtalálod a Xiaomi TV Stick 4K távirányítódon az egyes médiumoknak megfelelő ikonnal ellátott gombot, és miután megnyomtad, máris élvezheted a pihentető estéket, amelyeket filmnézéssel vagy a szívedhez közel álló dalok meghallgatásával töltesz.

Másodszor...

...magas színvonalú élmény! A Xiaomi TV Stick 4K-n az olyan technológiák, mint a Dolby Vision®, a Dolby Atmos® és a DTS HD biztosítják a legjobb élményt a hosszú film- és zenehallgatás során. Bárhogyan is tervezed használni a Xiaomi médialejátszót, tudnod kell, hogy a lehető legjobb audiovizuális élményt nyújtja! A Xiaomi TV Stick 4K megfelelő működésére komponensek csapata vigyáz, amelyek együttesen egy igazán jól integrált rendszert alkotnak. A négymagos processzor, a 2 GB RAM és a kézreálló tokba rejtett 8 GB ROM felelős a nagy teljesítményért, anélkül, hogy aggódnod kellene a teljesítmény sebességéért vagy stabilitásáért.

Harmadszor...

...Google Assistant és Chromecast, ami kényelmet, még egy kis kényelmet és még annál is több kényelmet jelent! A Xiaomi TV Stick 4K első ilyen funkciója, igazi okostévévé teszi a tévét. Lehetővé teszi, hogy hanggal vezéreld azt és más okos otthoni eszközöket. A második funkció biztosítja a tartalmak zökkenőmentes átvitelét a mobileszközökről közvetlenül a TV képernyőjére. Volt valaha is egyszerűbb, kellemesebb és intuitívabb a tévé kezelése?

Szeretnéd kedvező áron elindítani otthonodban az okostévé korszakát? Válaszd a Xiaomi TV Stick 4K-t most!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.