Bluetoothos éjszakai fény a Xiaomitól

Bluetoothos éjszakai fény a Xiaomitól

Olyan lámpát keresel, amely nem csak alvás előtti olvasáshoz, hanem esti pihenéshez is alkalmas? A filmezés alatt kikapcsolva marad, de amint felállsz a helyedről, hogy hozz egy kis harapnivalót vagy kitöltsd a kedvenc italodat, a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) egy pihentetően meleg fényárnyalattal tölti meg a szobát, amely még hangulatosabbá teszi a moziélményt, és felpörgeti a film izgalmát. Maradj velünk, és tudj meg róla többet!

Intelligens fény

Mi másnak nevezhetnénk egy olyan eszközt, amely magától világít egy szobát, amint meglát téged? Nyugodt lehetsz, a háztartásban élők és szeretett háziállataid számára is működik. Gondolod, hogy a macskák tökéletesen látnak a sötétben? Az egyik népszerű streaming szolgáltatón található néhány videó ennek ellentmond. Inkább előzd meg a bajt, és szerezd be a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) készüléket, háziállatod meg fogja köszönni! A fény érzékelési tartománya akár 6 méter, és 120°-os látómezővel rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy semmi sem kerüli el a figyelmét.

Ideális a pihenéshez

A 2800K színű, lágy és természetes fény a teljes kikapcsolódás és pihenés állapotába helyez egy nehéz munkanap után. Az ilyen meleg világítás egyszerűen tökéletes a test regenerálódásához, és hangulatos aurája a szemed is pihenteti. Ennek oka, hogy a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) okoslámpa nem bocsát ki a szemedre káros kék fényt, és villódzásmentes technológiával van felszerelve. A PC anyagból készült árnyékoló biztosítja, hogy a fény textúrája lágy és természetes maradjon, így közvetlen szemkontaktus esetén sem lesz bántó. Egészséges világítás otthonodban? Csak a Xiaomival!

Érzékelőként szolgál

Miután csatlakozik a Bluetooth-hoz, a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) információforrásként szolgálhat más otthoni Xiaomi okoseszközök számára. Például nagyon jól megérti a többi Xiaomi éjszakai lámpát. A hálószobádban vagy, és a mennyezetre nézel -látod a Mi Smart LED mennyezeti lámpát? Ha igen, akkor használhatsz egy olyan üzemmódot, amelynek segítségével a mennyezeti lámpa gyengéden, a legkisebb fényerővel világítja meg a szobát, ha az érzékelő azt érzékeli, hogy éjfél és reggel 7:00 között kelsz fel az ágyból. Miért ébrednél pánikszerűen, idegesen ellenőrizve az időt az okostelefonodon, amikor a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) nyugodtan indítaná a napod?

Gondtalan telepítés

A Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) stabil rögzítéséhez nincs szükség semmilyen szerszámra. A készülék alja ragasztóréteggel van ellátva, amely gyors és kényelmes rögzítést kínál, ahová csak akarod. A kialakítás teljes 360°-os elforgatást tesz lehetővé, így a felszerelés után korrigálhatod a pozícióját, vagy a fény helyzetét a változó körülményeknek megfelelően változtathatod. Felejtsd el a kábeleket, csavarokat és a felesleges idegeskedést - a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) segítségével csak egy ötletre van szükséged, hogy hova ragaszd, és már kész is vagy! Az elemeket csak évente egyszer kell kicserélned, ha a fényt alacsonyabb fényerősségen használod, vagy félévente egyszer, ha inkább alaposan megvilágítod a szobádat. Csak minőségi AA elemeket válassz a maximális üzemidő biztosítása érdekében!

Az egészséges és szemkímélő fény a te kezedben van. Kattints ide, és szereld fel okos otthonodat a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) készülékkel most!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.