Minden, amit tudnod kell a POCO F4 GT-ről!

Minden, amit tudnod kell a POCO F4 GT-ről!

A POCO család okostelefonjainak idei premierjei egy pillanatra sem lassítanak. A POCO X4 Pro 5G debütálása után a por még nem szállt le, és már meg is jelent a piacon a legerősebbek legerősebbike, nevezetesen a POCO F4 GT! Április 26-án 14:00 órakor be is lett mutatva, mára már pedig rendelhetővé is vált, a Mi-Home.hu-n akár pár kattinással a Tiéd is lehet! Ha hozzánk hasonlóan alig vártad a legújabb POCO érkezését, és szeretnél minél többet megtudni róla, akkor ez a szöveg Neked szól.

Itt jön az újdonság!

A POCO F4 GT-t minden kétséget kizáróan 2022 egyik legerősebb okostelefonjaként fogják ünnepelni. Bár decemberig még sok idő van hátra, és az idei év számos bemutatója még hátravan, mi nem félünk így nevezni. A nemrég megjelent POCO modellről szóló első említések és cikkek csak megerősíteni látszanak ezt, és ezt nehéz tagadni. Nézzük meg közelebbről a POCO F4 GT-t, és tekintsük át a legfontosabb jellemzőit.

Hatékonyabb!

Azt már tudjuk, hogy néz ki a POCO F4 GT kívülről, de elsősorban arra koncentrálunk most, hogy mit tartalmaz a belseje. Ez egy tipikusan játékra való okostelefon, de nem tagadható le az átlagon felüli teljesítménye. Mindez a megbízható Qualcomm® Snapdragon™ 8 Gen 1 processzornak köszönhető, amely többek között a Xiaomi 12 Pro-ban is van, és amely páratlan az Android operációs rendszerű okostelefonok esetében. Ezenkívül a POCO F4 GT 120 W-os HyperCharge technológiával van felszerelve, amelyet először a Xiaomi 11T Pro-nál használtak, és egyszer és mindenkorra eloszlatja azt a mítoszt, hogy az okostelefon töltése hosszú és fárasztó folyamat.

Egyre jobb lesz!

A POCO F4 GT kijelzője megnyitja az ajtót a virtuális világba, és meglep a teljesítményével. Ez a megszokott AMOLED FHD+, 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 480 Hz-es érintési mintavételi frekvenciával. Ezek a változók garantálják a gazdag színskálát, a végtelen kontrasztot és a rendkívül sima animációkat és videókat. A POCO F4 GT újdonsága a mágneses felugró gombok! Céljuk az, hogy az okostelefont kontrollerré alakítsák át, így a játékélményt a maximumra emelve.

A legújabb POCO tele van technológiai újdonságokkal, amire érdemes váltani. Ha viszont nem tudtunk meggyőzni, iratkozz fel hírlevelünkre és értesítünk a legújabb okostelefon kínálatunkról és kedvezményeinkről!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.