Itt a Mi TV 5X Sorozat!

Itt a Mi TV 5X Sorozat!

A Mi TV 5X debütál a nagyvásznon. A széleskörű kínálat arra ösztönöz, hogy készíts egy popcornt, leülj kényelmesen egy fotelba, magadba szívd a mozi szórakoztatásának varázslatát. Ehhez azonban még egy fontos tényezőre van szükség, mégpedig a megfelelő tévékészülék kiválasztására. Ebben a cikkben bemutatjuk a Xiaomi új mozivásznait a Mi TV 5X sorozatból. Milyen tulajdonságaik vannak, és milyen képminőséget várhatunk tőlük? Maradj velünk és megtudhatod!

Látványos ragyogás

Egy tévé természetesen elsősorban képileg nyújt élményt, és a Mi TV 5X sorozaton mindenképpen van mit nézni! A 43", 50" vagy 55" méretű 4K mátrix meglep a részletességével és a színek gazdagságával. Mindez a HDR10+, a Dolby Vision és a Vivid Picture Engine 2 funkciónak köszönhető, amely lehetővé teszi a széles DCI-P3 94%-os színpaletta megjelenítését. Az élvonalbeli megoldások ilyen széleskörű bázisa egymilliárd élénk színnel tölti meg a képernyőt, a feketék pedig olyan mélyek lesznek, mint még soha. A kép tökéletes folyamatosságáról a Reality Flow funkció gondoskodik, amely a MEMC motor kibővített változata. Lehetővé teszi, hogy a gyors akciódús filmeket teljes élességben, késleltetés és nem kívánt "szellemképek" nélkül láthasd.

Éld át a rendkívüli hangzást

Ha nincs kinetoszkóp a pincében, és nem vagy a némafilmek szerelmese, akkor örülni fogsz, hogy a Mi TV 5X sorozat Dolby Atmos-t támogató hangszórókkal van felszerelve. Ez egy fejlett térhatású hangtechnológia, amely a moziélmények rajongóinak kötelező darab. A Mi TV 5X 50" és 55" változatok emellett jelentős hangerőre is számíthatnak. A 40 W-os hangszórókra van szükséged ahhoz, hogy ne csak hallj, hanem érezz is minden hangot, mint egy film alatt a kedvenc mozidban. Nem kell többé kiegészítő hangszórókat választani, mert a tévébe épített hangszórók úgy szólnak, mintha egy antik rádióból szólnának. A Mi TV 5X garantálja a teljes és mély hangzást, már a dobozból kivéve.

Leírhatatlan kényelem

A gyors PatchWall 4 rendszer a kényelem kulcsa a mindennapi pihenés során. A legfontosabb funkciók megjelennek a kezdőképernyőn, és intelligens tippek formájában olyan tartalomjavaslatokat kapsz, amelyek érdekelhetnek. Az IMDB integráció a kategóriára, időtartamra és felhasználói értékelésekre vonatkozó információkkal egyszerűsíti az esti tökéletes film kiválasztásának hosszadalmas folyamatát. Nem szeretnél hosszú parancsok begépelésére időt pazarolni? Csak nyomj meg egy gombot a távirányítón, és a hangod erejével gyorsan elindíthatod kedvenc alkalmazásaid, játékaid vagy filmjeid. Irányítsd a tévét a lehető legkevesebb erőfeszítéssel, elvégre ez a te időd a kikapcsolódásra!

Elérhető lesz a Mi TV 5X sorozat a Mi-Home.hu oldalon? Iratkozz fel hírlevelünkre az e-mail címed megadásával, és ha igen, azonnal értesítünk. Arra is bátorítunk, hogy nézd meg az áruházunkban elérhető tévékészülékeket most - rengeteg közül választhatsz!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.