Xiaomi vezeték nélküli power bank

Xiaomi vezeték nélküli power bank

A power bank minden körülmények között jól jöhet. A napi kirándulásoktól kezdve a hosszabb utakon át a többnapos nyaralásokig. Mire lesz hasznos a Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000? Mindjárt eláruljuk, csak figyelj!

Felesleges kábelek nélkül!

Talán viccesen hangzik, de a gyakorlatban a felesleges kábelek hiánya szinte csodaszámba megy. Azokban az időkben, amikor egyre több okostelefon támogatja a vezeték nélküli töltést, az olyan megoldások, mint a Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000 egyre kívánatosabbá válnak. A növekvő érdeklődésre reagálva a Xiaomi sem marad le. A Mi-Home.hu áruházunkban hamarosan elérhető a ma leírt power bank új generációja. Mire képes? Vessünk egy közelebbi pillantást rá...

Hatalmas teljesítmény, könnyű kialakítás

Hány eszközt tartasz magadnál egy átlagos napon? A telefonod, a fejhallgatód vagy még esetleg valami más? Vészhelyzetben előfordulhat, hogy mindezek az eszközök egyszerre lemerülnek. Tartsd feltöltve a Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000 készüléket ilyen vészhelyzet esetére, és pillanatok alatt újra működőképes lesz minden. Egy vezeték nélküli töltést támogató okostelefon esetében a dolog még egyszerűbb. Csak tedd a telefont a power bankra, és az azonnal "munkához lát". A könnyű súly nagyon fontos egy ilyen terméknél, ezért a Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000 mindössze 240g. Szinte minden táskában vagy hátizsákban elfér.

Milyen gyorsan működik?

A vezeték nélküli töltés használatával a power bank 10 W energiát használ. Kábellel 22,5 W-os teljesítményen töltheted telefonod vagy bármely más eszközt. Maga a Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000-nek mindössze 4 órára van szüksége ahhoz, hogy feltöltsön energiával. Éppen elég ahhoz, hogy felkészülj egy hosszú utazásra, akár a repülőn is!

Dimenziók közötti együttműködés

Az új power bank határokat átlépve működik. Mit jelent ez pontosan? A Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000 nem csak a Xiaomi telefonokkal működik, hanem olyan népszerű cégek okostelefonjait is támogatja, mint a Samsung és az Apple. Az új Xiaomi power bank segítségével szinte bármilyen készüléket feltölthetsz gond és felesleges kombinációk nélkül.

Abszolút védelem

A biztonság az egyik legfontosabb szempont, amelyet figyelembe veszünk termékeink megalkotásakor. Ezért a Xiaomi 10W Wireless Power Bank 1000 számos biztonsági funkcióval van felszerelve. Ez biztosítja, hogy a power bank nem fog túlmelegedni vagy rövidzárlatot okozni. Továbbá kizártuk a kisülés és a túltöltés kockázatát. Egyszerűen fogalmazva - ez a Xiaomi power bank minden utazó megbízható felszerelésévé válik!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.