Jön a Xiaomi Smart Pen

Jön a Xiaomi Smart Pen

Az idei év legígéretesebb terméke, a Xiaomi Pad 5 hamarosan új kiegészítőt kaphat. A felhasználói élmény növelése érdekében megszületett a támogató eszköz, amely hasznodra válhat. Szeretnéd tudni, mi lehetséges a Xiaomi Smart Pen segítségével? Jó helyen jársz!

Jelenítsd meg a képernyőn!

Minden gondolatod, inspirációd vagy akár feladatlistád könnyedén megjelenítheted egy lapon. Néha azonban nem ez a legjobb megoldás: egy ceruza és papír segíthet bizonyos ötleteket életre kelteni, de a papír hosszú távon sérülékeny anyag, könnyen elveszhet vagy megsemmisülhet. Ráadásul egy egyszerű ceruza is eltörhet, eltompulhat vagy elfogyhat. Éppen ezért ideje cserélni, hiszen lehet, hogy a 21. században még nincsenek repülő autóink, de a klasszikus papír és ceruza duó cseréjét már biztosítani tudjuk!

Digitális eszközök

Egy végtelen papírlap a Xiaomi Pad 5 által formájában és egy toll, szemben az egész világgal. Ezzel a kettővel bármit alkothatsz, írhatsz, rajzolhatsz, játszhatsz és kattinthatsz, ami csak eszedbe jut. Ez a könnyű, mindössze 12,2 g súlyú toll a kezed meghosszabbításává válik.

Kattints, kattints

A Xiaomi Smart Pen nem csak egy íróeszköz. Számos komolyabb előnnyel rendelkezik, és ezek közül néhányat egy egyszerű gombnyomással aktiválhatunk. Két gombja van, egy fő- és egy mellékgomb. Működésük rendkívül egyszerű! A főgomb lenyomva tartása és a Xiaomi Pad 5 képernyőjére koppintás kiváltja a Swift Notes funkciót. Ugyanez a folyamat a mellékgombbal az aktuális képernyőről készít pillanatfelvételt. Kényelmes, okos és gyors, igaz?

18 perc 8 óráért!

Mivel a Xiaomi Smart Pen rendkívül kevés energiát fogyaszt, csak 18 percig kell a Xiaomi Pad 5 készülékhez csatlakoztatni, hogy teljesen feltöltődjön. A 18 perc töltést követően 8 óra folyamatos használatot tesz lehetővé. Számunkra ez az eredmény rendkívül kielégítő, számodra pedig nagyszerű kreatív lehetőségeket jelent.

Elcsábultál egy Smart Pen vásárlására? Csak megemlítjük, hogy ugyanúgy jobb- és balkezesek számára is kényelmes fogást biztosít! Hát nem nagyszerű?

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.