Mi-Home már Magyarországon is!

Mi-Home már Magyarországon is!

Üdvözöl a ROLV Group! Vállalatunk az okostelefonok és okoseszközök iránti szenvedélyével már számtalan elégedett vásárlót szerzett, akik gyorsan és biztonságosan hozzáférhetnek a legújabb Xiaomi termékekhez a legalacsonyabb áron. 2018 eleje óta mi vagyunk az első számú hivatalos Xiaomi forgalmazó Lengyelországban, idén januártól pedig Romániában is elindultunk. Számos siker és a Mi rajongók meleg fogadtatása vezetett el minket most hozzád és ehhez a gyönyörű országhoz, ahol küldetésünk változatlanul a globálisan elérhető Xiaomi termékek kínálata, vonzó áron, mindenki számára!

Nagyszerű kezdés!

Hatalmas esemény a hivatalos Xiaomi webáruház magyarországi indulása, így ennek megfelelően hosszas előkészület előzte meg a webshop-nyitást. Na és mi lenne egy ilyen pazar megnyitó ünneplés és fantasztikus akciók nélkül? Szeretnél egy vadonatúj okostelefont vásárolni? Az ultraerős Redmi Note 10 5G akciós áron 67 999 Ft-ért (eredeti ára 87 990 Ft) vár rád. Szeretnéd könnyedén, egyetlen kattintással felporszívózni az egész lakást? Akkor a Mi Robot Vacuum-Mop robotporszívó neked való, szerezd meg most 42.000 Ft-tal olcsóbban! Másra is vágysz? Csapj le a a Flash Sale ajánlatokra, amelyekkel akár 50 %-ot is spórolhatsz! Ez sem elég? Még csak most kezdjük! Látogass el weboldalunkra, és böngéssz a számodra összegyűjtött különleges ajánlatok között.Rendeld meg kedvenceid akár 65%-kal olcsóbban! Ezt a lehetőséget ne hagyd ki!

És ez még nem minden!

A fenti akciókon túl a Mi-Home.hu oldalon Xiaomi okoseszközök hatalmas kínálatára számíthatsz.Telefonod lassú, és frissíteni kell egy újabb modellre? Vagy esetleg tökéletes minőségű fotókat vársz okostelefonodtól minden körülmények között? A Redmi és Mi sorozatú készülékek széles választéka biztosan kielégíti igényeid! A lépésszámláláshoz és egészséged megőrzéséhez is van javaslatunk, szerezd be a Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőt – érezni fogod, hogy az egészséges testhez egészséges lélek párosul! Ha eszméletlen vizuális élményre vágysz, örömmel tudatjuk, hogy a legújabb Xiaomi Mi TV P1 sorozat 32"-tól 55"-ig terjedő méretben is elérhető nálunk! A Mi-Home.hu-n mindenki megtalálja azt, amire szüksége van – fusd át az ajánlatokat vagy kérd segítégünket.

És hogyan érhetsz el minket?

Írj nekünk az info@mi-home.hu e-mail címre és mi felvesszük veled a kapcsolatot, hogy segítsünk a megfelelő termék kiválasztásában, vagy segítséget nyújtsunk a megrendeléshez. A Mi-Home.hu a biztonságos vásárlásról szól, hiszen az eszközök kiválasztásakor nem csak a vonzó ár a fontos, hanem megbízható és kényelmes rendelésről, fizetésről is. A webshopunkban kínált minden termékre garancia vonatkozik, melynek hosszát és a részleteket az oldal „Garancia és szerviz” menüpontjában találod. Büszkék és boldogok vagyunk, hogy Magyarországon lehetünk, és alig várjuk, hogy az első, Mi-Home.hu logóval ellátott csomagok a kezedbe kerüljenek! Kövesd folyamatosan a Mi-Home.hu oldalt, mert még csak most indulunk be igazán!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.