Itt van a Xiaomi legújabb légtisztítója

Itt van a Xiaomi legújabb légtisztítója

Kristálytiszta levegőről álmodsz környezetedben? Eleged van a mindenütt jelenlévő pollenekből, füstből, kellemetlen szagokból, amelyek utat törnek otthonodban? Végre fellélegezhetsz! A Xiaomi piacra dobta a legújabb generációs légtisztítót, amely sok mindenre képes. Egyelőre csak a tengerentúli forgalmazásban érhető el, de nagyon reméljük, hogy hamarosan a Mi-Home.hu-nál is debütálhat!

Tisztítsd meg a légkört

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, ahogy a Xiaomi legújabb légtisztítóját nevezik, garantálja a valóban tiszta levegőt, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben fellélegezhess. Mindez a három az egyben HEPA szűrőnek köszönhető, amely a 0,3 μm-es szennyezett részecskék 99,97%-át "elkapja". Három különböző szűrőből áll (főszűrő, Xiaomi nagy hatékonyságú szűrő, aktív szénszűrő), amelyek együttesen működnek, hogy neked és szeretteidnek a lehető legtisztább levegőt biztosítsák, és megvédjenek a szennyezéssel kapcsolatos esetleges betegségektől. Az igazán nagy felületnek és a kiváló minőségű konstrukciónak köszönhetően elfelejtheted a szűrő gyakori cseréjét. Értesítést kapsz, ha a szűrő az élettartama végéhez közeledik, de az alkatrészek tartóssága és hatékonysága lehetővé teszi, hogy egy egész éven át élvezd a friss levegőt!

Mindig és mindenhol

Formájának és rendkívül esztétikus megjelenésének köszönhetően a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen belső térbe. Hatékony működési területe 60 m²-ig terjed, és egyetlen perc alatt akár 8330 liter szennyezésmentes levegőt is képes biztosítani. A Xiaomi légtisztító vezérlése és az igényeidre szabott beállítás pofonegyszerű. Ezt akár háromféleképpen is megteheted: manuálisan (az OLED kijelző és a további gombok segítségével), távolról (a dedikált Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásnak köszönhetően) vagy hanggal (a Google Assistant segítségével). Ez hatalmas lehetőségeket kínál, és lehetővé teszi, hogy minden hívással vagy mozdulattal tiszta levegőt élvezhess. Ezen kívül a nagyon alacsony szintű hangkibocsátás lehetővé teszi, hogy a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro-t éjszaka is használhasd. A speciális éjszakai üzemmód mindössze 33,7 dB zajszintet generál, és a legjobb minőségű levegőt biztosítja, így zavartalanul és boldogan alhatsz!

Az előnyök végtelenek

Itt az ideje, hogy bemutassuk neked a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőjének számos előnyét, amely a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro-ban található. A hagyományos HEPA-szűrővel ellentétben mindenekelőtt a sokkal nagyobb mennyiségű szűrt levegő, az ún. PP szálak elektrosztatikus technológiával történő integrálása és a szálak számára rendelkezésre álló jelentős tér miatt megnő a tiszta levegő mennyisége, amelyet képes szállítani. A Xiaomi légtisztító a már említett alacsony zajszintet is magáénak tudhatja, amely a készülék sebességétől függetlenül megmarad. Alulértékelés lenne, ha magas energiafogyasztással vádolnánk. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro nemcsak szenzációs teljesítményének, hanem az alacsonyabb szálsűrűségének köszönhetően is képes a hagyományos HEPA-szűrőkhöz hasonló mennyiségű tiszta levegőt eredményezni, miközben kevesebb energiát fogyaszt.

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro kétségtelenül évekig tartó befektetés, amelyről lehetetlen nem csak szuperlatívuszokban beszélni. Érdemes megvárni, amíg megjelenik a boltunkban? Határozottan igen!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.