Melyik Xiaomi jelerősítőt válasszuk?

Melyik Xiaomi jelerősítőt válasszuk?

Ismétlő, jelerősítő vagy hálózati erősítő - bárhogy is hívod őket, minden stabil otthoni Wi-Fi hálózat szerves részét képezik. Van egy routered az első emeleten, és annak hatótávolsága az első emeleten szeszélyes, és gyakran váratlanul eltűnik? Itt a tökéletes megoldás a számodra - egy átjátszó hatékonyan megszünteti az összes internetes vakfoltot, így otthonodnak minden zugában kiváló lefedettséget élvezhetsz. Bemutatjuk a Mi Wi-Fi Range Extender Pro és a Mi Wi-Fi Range Extender AC1200 készülékeket, amelyek gyógyírt jelentenek az alacsony átviteli sebességre, a videók hosszú pufferelésére és hasonló problémákra. Lássuk, mire képesek!

Adatátvitel Pro módra

Kezdjük a pénztárcabarátabb választással, ami a Mi Wi-Fi Range Extender Pro. A "költséghatékony" és a "pro" szavak nem illenek össze, és mégis! A Mi Wi-Fi Range Extender Pro tökéletes választás mindazok számára, akik nem akarnak túl sokat fizetni és mégis nagy hatótávolságot élveznének. Ez minden bizonnyal a két nagy teljesítményű 2×2 külső antennának köszönhető, amelyek lehetővé teszik a stabil, 300 Mbps sebességű adatátvitelt. Ez sok? Ha az internetszolgáltatód ilyen sebességet kínál, akkor számíthatsz a játékok és filmek azonnali letöltésére anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy a Mi Wi-Fi Range Extender Pro akár csak egy pillanatra is lelassulna! Ezt a Xiaomi jelerősítőt úgy optimalizálták, hogy egyszerre akár 16 csatlakoztatott eszközzel is működjön, ami azt jelenti, hogy az egész család élvezheti a nagy teljesítményű hálózatot anélkül, hogy a nem kívánt késedelmektől kellene tartanotok.

Amikor egy hálózat nem elég

Mi különbözteti meg a Mi Wi-Fi Range Extender AC1200-t? Először is, kétsávos működés 2,4 GHz-es és 5 GHz-es frekvencián, valamint az 1200 Mbps sebességű adatátviteli sebesség! Csatlakoztasd internetképes eszközeid egy korszerű 5GHz-es hálózathoz, más eszközöket pedig egy 2,4GHz-es hálózathoz. Ez biztosítja az optimális teljesítményt és azt, hogy ne zavarják egymást. A Mi Wi-Fi Range Extender AC1200 a WPA-PSK és WPA2-PSK protokollok által garantált maximális biztonságot teszi lehetővé. Most már biztonságban érezheted magát az interneten szörfölve, anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy valaki illetéktelen hozzáfér a hálózatához. A konfiguráció egyszerű és gyors a Mi Home / Xiaomi Home alkalmazással való hatékony együttműködésnek köszönhetően. Egyszerűen keresd meg azt a helyet, ahol a router jele finoman kezd elhalványulni, és helyezd oda a Xiaomi jelerősítőt.

Mostantól jobb lefedettség vár!

Javítsd a Wi-Fi hálózatod színvonalát a Xiaomi jelerősítőkkel most! Válaszd ki kedvenc modelled, és felejtsd el a vakfoltok fogalmát.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.