Xiaomi elektromos rollerek - a legnépszerűbb modellek

Xiaomi elektromos rollerek - a legnépszerűbb modellek

Az elektromos rollerek évek óta rendkívül népszerűek. A legtöbb városban már látni lehet az ilyen járgányokkal utazókat, és szinte mindenhol lehet ilyen eszközöket bérelni egy alkalmazás segítségével. Ha azonban gyakran van szükséged elektromos rollerre, érdemes saját magadnak is beszerezned egyet. A bérlés költségei ugyanis nyomasztóak lehetnek, különösen, ha mondjuk 20 km-t kell megtenni egy nap. A jelenlegi árak szerint alkalmanként több ezer forintot kell fizetni egy ilyen útért (20 km/órás sebességkorlátozással). Nézd meg kedvenc Xiaomi elektromos roller modelljeinket, és találj most egy megfizethetőbb alternatívát a városi kétkerekűek helyett!

A rollereket kínáló számos márka közül a Xiaomi az egyik legmegbízhatóbb gyártóként tűnik ki. Ezt nagyon könnyű észrevenni a városi séták során. Ebben a felülvizsgálatban három népszerű Xiaomi terméket nézünk meg - a Mi Electric Scooter Pro 2, a Mi Electric Scooter 3 és a Xiaomi Electric Scooter 4 Pro eszközöket.

Mi Electric Scooter Pro 2

Ez a modell 600 W-os motorral és körülbelül 45 km-es maximális hatótávolsággal rendelkezik, így ideális a napi ingázáshoz és a városi utazáshoz. A roller nagyméretű, csúszásmentes, 8,5 hüvelyk átmérőjű léggumikkal van felszerelve, amelyek még egyenetlen terepen is kényelmes utazást garantálnak. Ha tehát olyan helyen laksz, ahol egyenetlen aszfalt van, a Mi Electric Scooter Pro 2 akkor is kényelmes utat biztosít. Ha akadályba ütközöl, számíthatsz az első tárcsafék és a hátsó elektromos fék azonnali reakciójára. Húzd meg a kormányon lévő kart, és gyorsan és biztonságosan megállhatsz.

Mi Electric Scooter 3

A Mi Electric Scooter 3 is nagy elismerést kapott, a roller maximális hatótávolsága akár 30 km is lehet, ami segít átjutni a városon a csúcsforgalomban, és ideális még egy nagyobb nagyvárosi területen is. A Mi Electric Scooter 3 hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Pro 2, például nagy, 8,5 hüvelyk átmérőjű pneumatikus gumiabroncsokkal és tárcsafékkel ellátott eABS rendszerrel van felszerelve. Ez a modell összecsukható kialakítással is rendelkezik a könnyű tárolás és szállítás érdekében. Az okos kialakításnak köszönhetően a robogó kevesebb, mint 3 másodperc alatt összecsukható!

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

A Xiaomi Electric Scooter 4 Pro a Xiaomi legújabb elektromos roller modellje, amely még több innovatív funkciót hozott. Maximális hatótávolsága körülbelül 55 km, így listánk rekordtartója. A Xiaomi Electric Scooter 4 Pro elöl és hátul kettős lengéscsillapítóval van felszerelve, ami egyenletesebb utazást biztosít még egyenetlen terepen is. Ezenkívül ez a modell nagyobb akkumulátor-kapacitással és olyan kiegészítő funkciókkal rendelkezik, mint az elülső és hátsó jelzőfények LED-es világítása a nagyobb biztonság érdekében. A Xiaomi DuraGel gumiabroncsok az Electric Scooter 4 Pro elektromos roblleren nagyobbak, mint a korábbi modelleken használtak, átmérőjük akár 10 hüvelyk is lehet. A nagyobb kerekek kényelmesebb utazást, kevesebb rázkódást és nagyobb simaságú mozgást jelentenek.

Mindhárom Xiaomi modell magas építési minőséget, kiváló teljesítményt és praktikus funkciókat kínál. Az integrált mobilalkalmazás lehetővé teszik a roller sebességének, hatótávolságának és egyéb paramétereinek nyomon követését. Járműveink regeneratív fékrendszerrel is fel vannak szerelve az energia visszanyerése és a hatótávolság növelése érdekében. A saját járműbe való befektetés gyorsan megtérül, és minden egyes út során visszaad neked. Érezd a szelet a hajadban, és kezdd meg tavaszi kirándulásaid ezen a héten azzal, hogy megrendeled megbízható rollereink egyikét a Mi-Home.hu oldalon.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.