Xiaomi 4 kontra Xiaomi 4 Pro

Xiaomi 4 kontra Xiaomi 4 Pro

Bizonyára tudod már, mi mennyire szeretjük az újdonságokat. Nemrégiben jó néhányat kaptunk, és ezek közül több is alkalmas a takarításra. Legutóbb a Xiaomi robotporszívójáról sikerült mesélnünk egy kicsit, így most egy újabb adag takarítás következik. Fókuszáljunk arra, ami még közelebb áll a szívünkhöz, vagyis ami a tüdőnkbe kerül. Mint sejtheted, a mai cikk témája a levegő lesz, pontosabban az azt tisztító Xiaomi berendezések...

A két titán ádáz küzdelme

Az első sarokban megjelent a Xiaomi Smart Air Purifier 4, a másikban pedig a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro. Bár ez a két termék szinte a szomszédból érkezett, mert végül is ugyanabba a kategóriába tartoznak, nem kegyelmeznek, harcolnak a Mi-Home vásárlók elismeréséért. Mit tudnak? Melyiket érdemes választani? Minden kiderül egy pillanat alatt. Először is mutassuk be az egyes ellenfeleket. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 egy átfogó megoldás a por, az allergének és a szőrmék elleni küzdelemben. Röviden, gondoskodik arról, hogy az európai városok lakói ne harcoljanak a lakásaikban riasztó mennyiségű szennyezéssel. Mondhatnánk, hogy a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro ugyanezt teszi, de az egészségbarát gép két változata néhány árnyalatban eltér. Ezeknek szenteljük a cikk további részét.

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 képességei

Az első fontos pont, amire figyelned kell, amikor új tisztítót keresel, az a felület, amelyet képes szűrni. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 a 28 és 48 m² közötti szobákban teljesít a legjobban. Mint láthatod, ez a berendezés tökéletesen megfelel a mai realitásoknak, hiszen bármelyik kisebb lakásban remekül fog működni. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 könnyen kezelhető OLED érintőképernyővel rendelkezik, ráadásul nagyon csendes, így akár a hálószobában is működhet. Mindössze 10 perc alatt megtisztítja a levegőt egy legfeljebb 20 m²-es szobában. A haj, a por és a 0,3 μm-es részecskéknek esélyük sincs az aktívszenes szűrővel szemben, amelyet csak évente egyszer kell cserélni. Szabadulj meg a szagoktól, szennyeződésektől és allergénektől a környezetedben. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztítót a Mi Home alkalmazáson keresztül csatlakoztathatod okostelefonodhoz, ahol emlékeztetőket kapsz a szükséges szűrőcserékről.

Ez a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Először is figyeljünk arra, hogy a standard szintről a pro szintre ugrottunk, így számos fejlesztést ismertetünk most. Minden bizonnyal itt megnő az a terület, amelyen a termék képes teljesen hatékonyan dolgozni. Ebben az esetben ez most 35 m²-ről 60 m²-re emelkedik. A standard modellben jelenlévő 360(fokos) bemenet kialakításán azonban semmit sem változtattunk, mert az tökéletesen működik! Nem számít, hogy melyik oldalról leselkedik ránk egy allergén vagy kellemetlen bűz, a Xiaomi légtisztító azonnal megszünteti azt. Az OLED kijelzőn a számodra legfontosabb információkat láthatod. A levegőminőség állapotát egy piros (nagyon rossz levegőminőséget jelző) és egy intenzív zöld (a lehető legjobb levegőt jelző) színű sáv jelzi, amely a tisztító működésének megkezdése után jelenik meg. A modell alapváltozatához hasonlóan a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro is csatlakozni fog a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáshoz, valamint a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszerrel való együttműködésnek köszönhetően hanggal is irányíthatod.

Melyik tisztítót hívnád meg otthonodba? Fektess be egészségedbe most!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.