Xiaomi Smart TV 5A Sorozat

Xiaomi Smart TV 5A Sorozat

Hosszú idő telt el a Xiaomi TV P1 sorozatának megjelenése óta. Itt a tökéletes alkalom, hogy helyet adjunk az újaknak. A változás jó, a technológiai fejlődés pedig elkerülhetetlen. Így történt, hogy április végén Indiában került sor a Xiaomi Smart TV 5A sorozat bemutatására, amely sikeresen nevezhető a magyar piacon jól ismert P1 televízió méltó utódjának. Vajon tényleg így lesz? A legújabb Xiaomi TV-k is a magyar forgalmazásba kerülnek? Ezekre a kérdésekre adott válaszok ebben a pillanatban rejtélybe burkolóznak. Amit egyelőre felfedhetünk, az a sorozat egyedülálló funkciói. Olvass tovább, hogy megerősödjön benned az érzés: valóban van mit várni!

Először is: kép

A Xiaomi Smart TV 5A sorozat tagjai nem kevesebb, mint három méretben lesz elérhető: 32", 40" és 43", amelyek mindegyike képes lesz arra, hogy teljes élményt nyújtson a széles körben értett szórakozás területén. Minden modell lenyűgöző, többek között a modern design tekintetében, amelyet a prémium fémből készült, szinte keret nélküli kialakítás erősít meg a legjobban, amely a Xiaomi Smart TV 5A sorozat minden egyes televíziójában jelen van. Ha a természetfilmek rajongója vagy, esetleg egyszerűen csak értékeled a részletekre való odafigyelést, akkor biztosan észreveszed a reprodukált színek minőségét, amely az ideális kontrasztokkal és a valódi mélységgel kombinálva garantálja a közel tökéletes képet.

Másodszor: hang

A Xiaomi Smart TV 5A sorozat előnyeinek listája azonban nem ér véget a tökéletes képpel. Az órákon át tartó filmnézés teljes boldogságához a legjobb minőségű hangra is szükség van, ami miatt itt szintén nem kell aggódnod. A mérnökök a Xiaomi TV-k legújabb modelljeinek tervezésekor a legapróbb részletekre is ügyeltek. A Xiaomi Smart TV 5A sorozat berendezésein 24 W-os hangszórók (a 32"-os modellben 20 W-os) találhatók Dolby Audio technológiával. A gyakorlatban ez magával ragadó, kiváló minőségű hangzást jelent, amely fokozza a vizuális élményt, és olyan szintre emeli, amelyet eddig még nem tapasztaltál.

Harmadszor: funkciók

A Xiaomi Smart TV 5A nem csak új minőséget, hanem új lehetőségeket is kínál, beleértve a készülék használatának kényelmét befolyásoló rengeteg űj funkciót. Az AndroidTV 11 (amely hozzáférést biztosít a Google Play, a Chromecast és a Google Assistant alkalmazásokhoz) jelenléte mellett a Xiaomi TV-k legújabb sorozatában különböző funkciók, például a gyermek mód, az intelligens ajánlások vagy az IMBd integrációja is emeli az élményt. Bár mindegyiknek más-más szerepe van, mindegyiküket egy cél vezérli: az egyszerű, intuitív működés és a felhasználóra teljesen testre szabott tartalom megjelenítése.

Még mindig kétségeid vannak afelől, hogy a Xiaomi Smart TV 5A sorozat az, amely hamarosan meghódítja a magyar technológiai piacot? Ha nem, akkor iratkozz fel gyorsan hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legújabb Xiaomi termékekről és az aktuális akciókról!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.