Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500

Végre! Itt a jó idő, és ez magával hozta a túrázást, a kerékpározást, a virágzást és néha bizony az elkerülhetetlen, hirtelen érkező esőt. Ha a séta közben elkap egy zápor, gyere haza, hogy megigazítsd és megszárítsd a hajad. Válaszd ki a megbízható hajszárítóink egyikét, amely megfelel a feladatnak. Hamarosan még könnyebb dolgod lesz a Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 segítségével! Szeretnél egy kicsit többet tudni? Olvass tovább, és mi mindent elárulunk róla.

Érzed? Itt jön az új ...

Szokásunkhoz híven most is egy újabb megoldásunk továbbfejlesztésén fáradoztunk. A fejlesztés területe a Mi Ionic Hair Dryer H300 okos hajszárító lett. Újabb és technológiailag fejlettebb változata lesz a Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500. Mit kínál majd a frissített modell? A Mi Ionic H300 hajszárítóban található vízrészecske-ionizátor, amely lehetővé teszi, hogy a haj fényes és selymesen puha maradjon anélkül, hogy kiszáradna, annyira hasznos, hogy úgy döntöttünk, megduplázzuk a teljesítményét. A kétszer annyi ionizált elem segít még mélyebben táplálni a hajadat annak teljes hosszában. Bízz bennünk, és a Xiaomival együtt gondoskodj hajadról, amely látványos külsővel fogja viszonozni a szívességet.

Meleg, meleg, hideg

Tudtad, hogy hajszárításkor érdemes hideg és meleg levegőt is használni? Nem minden hajszárító rendelkezik ezzel a lehetőséggel, és ez egy olyan tulajdonság, amelyre jó, ha odafigyelsz vásárláskor. A Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 olyan modullal rendelkezik, amely váltakozóan alacsony és magas hőmérsékletet használ, így kombinálva a teljesítményt a biztonsággal. Felelősségteljes gondoskodással hamarészreveheted az eredményt, a hajad fényesebb, hidratáltabb és simább lesz. Ne feledd tehát, különösen a szárítás végén, hogy hideg levegőáramot irányíts a hajadba, hogy lezárd a kutikulákat és megelőzd az esetleges sérüléseket.

Gyors!

Sürget az idő? A Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 tökéletes megoldás számodra! A levegőfúvás sebessége eléri a 20m/s-ot, ami a 20.000 percenkénti fordulatszámmal garantálja, hogy pillanatok alatt formázza a hajad! Felejtsd el, hogy sapkával takard el a hajad, mindig lesz időd felfrissülni egy megbeszélés előtt. A légáramlás intenzitását és hőmérsékletét te magad állíthatod be. A Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 segítségével a saját igényeidhez igazíthatod a paramétereket. És ez még nem minden előnye ennek a szuper újdonságnak...

Tökéletes az utazásokhoz

Rendkívül kis súlyának köszönhetően a Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 tökéletesen alkalmas utazáshoz. Akár egy kis táskába is bepakolhatod, és bárhová magaddal viheted, a poggyász súlya mindössze 550 grammal nő. Ennyi előnyért valószínűleg megéri, nem igaz? Te is türelmetlenül várod a Xiaomi Water Ionic H500 hajszárító megjelenését? Ha igen, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, és tájékoztatunk a hamarosan érkező termékekről!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.